Evenement 10-01-20 : Tussen Liefde en Leegte - een training voor singles met een relatiewens


Tussen Liefde en Leegte - een training voor singles met een relatiewens

Houder:
Cursuscentrum de Schans, Anoek Backer
  Provincie:
Vlaanderen
Datum:
vrijdag, 10 januari 2020 - zondag, 12 januari 2020
  Locatie:
Cursuscentrum de Schans, Opoeteren
Tijd:
Vrijdag 20:00u tot zondag 17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 392.50 incl maaltijden en logies
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatkasteeldeschans .com

'Tussen liefde en leegte' is een training voor singles met een relatiewens. Mogelijk ben je op zoek naar een partnerrelatie en merk je dat je in deze zoektocht steeds tegen dezelfde patronen aanloopt. Misschien vind je het lastig om jezelf met een ander te verbinden, kies je steeds opnieuw voor onbereikbare of onbeschikbare partners of blijf je eindeloos zoeken naar de ideale partner.

Tijdens de training ervaar je op welke manier je contact en intimiteit aangaat met anderen. Je neemt waar welke eerste bewegingen je hierin gewend bent te maken en hoe je dit in het verleden zo geleerd hebt. In de reis die je naar binnen maakt kijk je je eigen gemis en angst aan. Daarnaast krijg je alle tijd en ruimte om je verlangen te onderzoeken en ontdek je hoe je hier vorm aan kunt geven in je leven.

In de training werken we met emotioneel lichaamswerk, ademhalingsoefeningen, systemisch werk, TA en NLP. In een veilige sfeer, waarin diepgang en lichtheid samengaan, word je steeds opnieuw uitgenodigd om naar jezelf te kijken en jouw stappen te zetten.

Dit weekend is bedoeld voor singels met een relatiewens, die op een diepere laag hun eigen patronen willen onderzoeken. De training is niet specifiek gericht op dating, maar wel een mooie manier om andere singles en hun verhalen te ontmoeten.