Evenement 20-12-19 : Op Adem Komen (Kerstademen)


Op Adem Komen (Kerstademen)

Houder:
Kasteel de Schans, Jannie Grijzen en Maud Offermans
  Provincie:
Vlaanderen
Datum:
vrijdag, 20 december 2019 - maandag, 23 december 2019
  Locatie:
Kasteel de Schans, Opoeteren
Tijd:
Donderdag 20:00 - Zondag 17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 535,50 incl. verblijf en maaltijden
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatkasteeldeschans .com

Op Adem Komen

Drie-daagse kerst-special Ademen

Op adem komen" om weer opgeruimd het nieuwe jaar in te gaan!

De donkere dagen rond de Kerst zijn bij uitstek het moment om van een druk jaar op adem te komen en nieuwe energie voor het komende jaar te vinden.
Met ademhalingsoefeningen kun je jouw levensenergie verhogen. Je leert jouw adem voller en ruimer maken, wat je letterlijk meer lucht geeft. Het werkt bevrijdend en geeft je meer zelfvertrouwen.

In de Kerst-special van Op Adem Komen word je in een warme en veilige sfeer meegenomen naar de plaatsen in je lichaam waar jij spanning voelt. Vaak onbewust zijn wij in ons leven oppervlakkiger gaan ademen om minder te voelen. Ook als we bang zijn, houden we onze adem in. Het effect hiervan is dat we angstiger worden. Door middel van intensiever en bewuster te ademen, kan er ontspanning komen en kunnen weggestopte gevoelens en herinneringen weer naar het bewustzijn komen. Dit geeft inzicht in jouw patronen en overtuigingen. Door deze te delen, aan te nemen en te omarmen kan er heling komen. Je neemt afscheid van het oude wat je niet meer nodig hebt en je kunt de energie die daarbij vrijkomt richten op wat gaat komen in het nieuwe jaar!

Je zult de training als bevrijdend, ontspannend en sprankelend ervaren.

We gebruiken verschillende ademtechnieken, waaronder Reichiaans ademen en Ademen in warm water. Emotioneel Lichaamswerk en meditaties worden gebruikt als voorbereiding en ondersteuning van de ademsessies.