Evenement 13-12-19 : Tantra voor vrouwen


Tantra voor vrouwen

Houder:
Cursuscentrum de Schans, Monique Mizee
  Provincie:
Vlaanderen
Datum:
vrijdag, 13 december 2019 - zondag, 15 december 2019
  Locatie:
Cursuscentrum de Schans, Opoeteren
Tijd:
vrijdag 10:00 uur - zondag 17:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€438,50 incl. overnachtingen/maaltijden
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatkasteeldeschans .com

Seksualiteit van de vrouw

In de driedaagse ‘Tantra voor vrouwen’ ga je in een bedding van vrouwenenergie onderzoeken hoe jij met je eigen intimiteit en seksualiteit omgaat.
Wat kom je hierin tegen? Welke magische bewegingen maak je en hoe heb je die in het verleden leren maken? Wat is een helende beweging voor jou? Hoe is het om hierover te delen met je eigen sekse.

We werken rondom thema’s als: contact, intimiteit, verlangen, levenslust, grenzen en de schaduwkant van het beleven van je seksualiteit.

Voeden aan vrouwen

Vooral is het weekend: tijd nemen om je te vervullen met vrouwenenergie. Op die manier kun je je eigen bedding in je lichaam voelen en voeden, om je van daaruit toe te vertrouwen aan je vrouwelijke bron. In de training werken we met verschillende tantrische oefeningen, emotioneel lichaamswerk, ademoefeningen en systemisch werk. Deze werkvormen nodigen je uit om de ontmoeting met jezelf aan te gaan en vanuit je authentieke zelf uit te reiken en aan te nemen. Je levensenergie gaat meer stromen en raakt verbonden met je hart. Je energie wordt voelbaar in je hele lijf en er ontstaat meer plezier en levenslust!