Evenement 20-09-19 : Tantra Driedaagse


Tantra Driedaagse

Houder:
Cursuscentrum de Schans, Anoek Backer
  Provincie:
Vlaanderen
Datum:
vrijdag, 20 september 2019 - zondag, 22 september 2019
  Locatie:
Cursuscentrum de Schans, Opoeteren
Tijd:
vrijdag 10:00 - Zondag 16:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 448,50 incl. overnachtingen/maaltijden
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatkasteeldeschans .com

Genieten is van alle tijden en is weggelegd voor iedereen

Als je contact maakt met je verlangens en behoeften, voel je je eigen interne grens. Je ervaart vrede, veiligheid, vreugde en je bent één met alles en iedereen, zonder jezelf te verliezen. In ontmoetingen en aanrakingen ervaar je je externe grens.

Negatieve, in het verleden opgedane, ervaringen op je externe grens kunnen ervoor zorgen dat je jezelf afsluit en moeilijk in contact kunt komen met je eigen binnenkant.
In de vierdaagse word je meegenomen in een reis langs je eigen grenzen. Je onderzoekt hoe jij contact maakt en hoe je dat in het verleden zo geleerd hebt. Je herkent je blokkades en je voelt daarin wat jouw eigen verlangens zijn.

Werkwijze

Telkens zullen we je uitnodigen om terug te gaan naar je interne grens. Wanneer je in contact bent met jezelf en de verantwoordelijkheid neemt voor jouw behoeften, kun je de intimiteit aangaan met de ander. Je kunt de ander daadwerkelijk ontmoeten en voluit gaan genieten! In de trainingen werken we met verschillende tantrische oefeningen, emotioneel lichaamswerk, ademoefeningen en systemisch werk. Deze werkvormen nodigen je uit om de ontmoeting met jezelf aan te gaan en vanuit je authentieke zelf uit te reiken en aan te nemen. Je levensenergie gaat meer stromen en raakt verbonden met je hart. Je energie wordt voelbaar in je hele lijf en er ontstaat meer plezier en levenslust!