Evenement 19-11-21 : Ecstatic Dance Breda: DivanA + Rosa Lise


Ecstatic Dance Breda: DivanA + Rosa Lise

Houder:
Ecstatic Dance Breda
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 19 november 2021
  Locatie:
Libre dance and more
Tijd:
19:15
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 22,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

ecstaticdanceatziggo .nl

 

★ DivanA ★ (resident DJ bij Ecstatic Dance Rotterdam en Odessa Amsterdam) betovert het publiek met muziek uit het volledige spectrum van genres.
Per definitie is letterlijk niets uitgesloten. Onder het credo “One DJ, many styles.” stemt hij zich helemaal af op het publiek en neemt je mee op een originele en gedurfde dansreis. Hij laat het niet bij het eenvoudig aan elkaar breien van twee tracks. Met meesterlijke skills worden nummers live geremixt en overgangen krijgen een spannend karakter. DivanA zelf is heel speels houdt van fancy “gender-bending” outfits en wil alle soorten mensen zich welkom laten voelen.
Na zijn eerste set bij ons, alweer wat paar jaartjes geleden, gaven we hem de bijnaam Mister Supernova. Die nickname doet ie ook eer aan. Verwacht een dansreis met veel vuur en wat minder water. Laat je verrassen!
De openingsceremonie zal deze keer in handen zijn van ★ Rosa Lise ★ , oftewel Lies van Roermund. Vanaf dat ze kon lopen danste Lies al. Van ballet tot Afrikaanse dans, tot later in haar tienerjaren hiphop en modern. Dans betekent voor haar speelsheid, verbinden met jezelf, loslaten en helen. Sinds een jaar helpt ze mensen ook op professioneel niveau via dans en beweging in de vorm van danstherapie en workshops. Haar missie is om door middel van beweging verandering toe te laten in jouw leven en blokkades op te lossen. Waar angsten en onzekerheden ons vaak stagneren, kan dans ons weer laten flowen zodat we de weg naar vrijheid en vertrouwen vinden.
Wil je meer weten over haar missie en werkwijze? Kijk dan even op haar website: http://www.therapeut-breda.nl