Evenement 05-11-21 : Ecstatic Dance Breda: Yarun Dee + Cindy Molle


Ecstatic Dance Breda: Yarun Dee + Cindy Molle

Houder:
Ecstatic Dance Breda
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 5 november 2021
  Locatie:
Libre dance and more
Tijd:
19:15
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 22,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

ecstaticdanceatziggo .nl

 

“Ecstatic Dance is for me a celebration of life, of human existence in its full spectrum & full expression. From darkness to light, from sadness, fear and anger to happiness, playfulness and lightness to feelings of pure ecstasy. Dancing is one of the best ways to become free and expand or even transcend the mind. To go beyond the ‘regular’ perception of myself, the inner- and outer Universe. " (Yarun Dee)
★ DJ Yarun Dee ★
De muziek van Yarun Dee is een fusie van elektronische muziek gemixt met sjamanistische, tribal en oriëntaalse klanken en met sounds van overal op onze planeet. Het gevoel op de dansvloer is ruimtelijk en aardend op hetzelfde moment. Subtiele en meeslepende melodieën, sterke en aardse beats. Ritmes die je lichaam aansporen om te dansen, waarvan je geest stil wordt én zich verruimt. In de afgelopen jaren maakte Yarun deel uit van de ruggengraat van de Amsterdamse conscious clubbing scene bij Odessa en de voormalige Club Lite, waar hij draaide bij Ecstatic Dance, Tantric Dance en bij Shine. Tegenwoordig heeft ie zijn eigen conscious clubnight onder de IxCacao. Yarun draait op Ecstatic Dance events en festivals in heel Nederland, Europa en daar buiten. Hij is ook resident dj bij Ecstatic Dance Utrecht en Odessa Amsterdam.
★ Cindy Molle ★ (Praktijk Chandra) doet de openingsceremonie en zet vanavond voor jou het deurtje open naar een mooie dansreis. Het is nog een verrassing uit welke van haar vele facetten zij daarvoor de inspiratie zal halen. Om er een paar te noemen, Innerlijk Meesterschap, Sjamanisme, Healing en Energiewerk, Womb keeper, meditatie en vrouwen groepen. Cindy haar passie is bewustwording en mensen weer in verbinding te brengen met zichzelf en hun Essentie, en daar thuis te laten komen. Vrij in jezelf. Dansend in Vreugde en in verbinding met alles wat er is.
Maak uitgebreider kennis met Cindy op haar website: https://www.praktijkchandra.nl/
Wie weet, misschien kan ze nog een ander deurtje voor je openen?