Evenement 22-10-21 : Ecstatic Dance Breda: DJ Purusha (BE) + Ahau


Ecstatic Dance Breda: DJ Purusha (BE) + Ahau

Houder:
Ecstatic Dance Breda
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 22 oktober 2021
  Locatie:
Libre dance and more
Tijd:
19:15
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 22,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

ecstaticdanceatziggo .nl

 

Een dj set van ★ dj Purusha ★ (de naam Purusha kreeg hij meer dan 30 jaar terug van zijn spiritueel leraar Swami Jivanmukta Ganapati) is steeds een authentieke ervaring: tijd nemen om in je lijf te zakken, je hart te openen, het hoofd leeg maken met mantrische herhalingspatronen in muziek, organische trance mogelijkheid scheppend die golft in tijdloosheid en éénheid.
Zijn favoriete dansmuziekjes gaan van folkie trance tunes, mantra, tribal ritmes over melodische spirituele poëzie en wereldmuziek, een reis in tijdloosheid en over vele aardse continenten, een uitnodiging om als danser je dans te worden, even ten volle je paradijselijkheid te ervaren.
dj Purusha komt uit Vlaanderen, woont op een prachtig spiritueel geladen plek in de buurt van Zeeuws-Vlaanderen, en is heel zijn lange leven toegewijd aan 4 zaken: Zijn prachtig paradijselijke biotuin, zijn spirituele voeding in een mysterieschool gedurende meer dan 30 jaar, natural healing en muziek/dans.
Zowat alles gedanst doorheen de jaren: ballroom, sacred circle dance, Dances of Universal Peace, moderne folk, Trance Lucid Dance, Butoh, en Ecstatic Dance. Omwille van zijn ruime kennis van Trancemuziek, dans en spirituele toewijding werd hem 3 jaar geleden gevraagd om ook te gaan dj'en voor Ecstatic Dance. Sedertdien vind je hem passioneel aan beide zijden van de dj tafel, en vaak beiden op één avond.