Evenement 15-10-21 : Ecstatic Dance Breda: DJ Kairosity + Sylvia Smits (Long Tao)


Ecstatic Dance Breda: DJ Kairosity + Sylvia Smits (Long Tao)

Houder:
Ecstatic Dance Breda
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 15 oktober 2021
  Locatie:
Libre dance and more
Tijd:
19:15
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 22,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

ecstaticdanceatziggo .nl

Kairosity: “Ik ben muzikant en danseres. Als muzikant vind ik het heerlijk om sferen te creëren waarin mensen zich zichzelf kunnen ontdekken. Als danser duik ik helemaal in de dans en word ik de dans zelf. Als dj combineer ik graag beide. Mijn dj naam: Kairosity betekent de ruimte waar je de tijd voelt terwijl je de tijd zelf vergeet. De plek waar je zonder tijd, tijdloos kan zijn. Vanuit Egyptisch-Nederlandse roots breng ik mensen graag met muziek en geluiden van over de hele wereld terug naar zichzelf.”
★ DJ Kairosity (Mirna Attia) ★
Mirna is dj, zangeres, muzikant, improvisator, componist, producer, performer, dj en stemdocent. Met haar roots in Egypte, werd ze opgevoed met muziek van over de hele wereld. Haar fascinatie voor zowel de natuur als de elektronica heeft haar op een electro akoestische wereldmuziekreis. Ze is tevens de initiatiefnemer van de band Naveya, een samenwerking van drie muzikanten die psychedelische ambient en tribal dansmuziek creëren. Naveya heeft inmiddels 2 albums uitgebracht en speelde live op verschillende festivals als Ozora , Dakini en Everness.
Mirna studeerde zowel wereldmuziek als muziektechnologie aan het Conservatorium van Utrecht en aan de Sibelius Academie in Finland. Haar belangrijkste focus was zang, improvisatie, compositie en productie.
"Dans is mijn beste leraar. Als ik dans, dan ben ik. Het lichaam weet het altijd."
https://mirnaattia.com