Evenement 17-09-21 : Ecstatic Dance Breda: DJ Softdragon (BE) + Janneke Bexkens


Ecstatic Dance Breda: DJ Softdragon (BE) + Janneke Bexkens

Houder:
Ecstatic Dance Breda
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 17 september 2021
  Locatie:
Libre dance and more
Tijd:
19:00 - 22:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 22,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

ecstaticdanceatziggo .nl

 

“The fastest way to still the mind is to move the body” — Gabrielle Roth
♫ DJ Softdragon ♫ (Chris Camp) is dj en daarnaast gepassioneerd en geaccrediteerd lesgever in 5Ritmes®. Vanuit deze achtergrond ontwikkelde hij zich tot Ecstatic Dance dj Softdragon. Zijn muzikale creaties nemen je telkens weer mee op een magische dansreis met de kans op transformatie dan wel diepere inzichten. Hij creëert in zijn dj sets, een veilige plek om ons ego uit elkaar te laten vallen en die sappige, fascinerende, onvoorspelbare, ontembare levensenergie wakker te maken voor al die stukken in ons die ernaar verlangen om vrij te zijn!
De 5Ritmes® werd ontworpen door Gabrielle Roth en het is daar waar eigenlijk Ecstatic Dance uit is voortgekomen. Het is een filosofie, een perspectief, een bewegingskunst en een dynamische bewegingsmeditatie geworteld in het principe dat als je het lichaam en je psyche in beweging brengt, het zichzelf zal genezen.
Sinds zijn jeugd is Chris geïnteresseerd in hoe wij als mensen functioneren. Over de jaren heen is zijn interesse verdiept door lichaamswerk, psychotherapie, beweging en de creatieve werkvormen. Van Zen Shiatsu naar Gestalt, Improvisatietheater, Voice Dialogue en Traumatherapie (Somatic Experiencing), hij krijgt niet genoeg van studeren en dieper in de helende vormen te duiken. Zijn grootste liefde zijn echter de 5Ritmes®.
“Eens je je lichaam in beweging brengt, open je de poorten voor magie.”