Evenement 25-09-21 : Ecstatic Woods Re-Light My Fire


Ecstatic Woods Re-Light My Fire

Houder:
Ecstatic Dance Breda
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 25 september 2021
  Locatie:
Yoga Studio Origa
Tijd:
13:00 - 20:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 89,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

ecstaticwoodsatziggo .nl

 Re-Light My Fire is een mini-retreat voor slechts ca. 20 deelnemers.

We verwelkomen je graag op een mooi gelegen en inspirerende plek aan de rand van een klein water, waar je jezelf onmiddellijk kan verbinden met de natuur. Precies op de grens van België en Nederland. Samen met een exclusieve kleine groep deelnemers voor transformerende dag met Authentic Movement, meditatie, live muziek, Despacho Ceremonie en Ecstatic Dance.
Wat zijn jouw verlangens, wat is nou écht je passie? Wat houdt je tegen?
Open je hart en toon het in alle kwetsbaarheid en breng het in beweging.
Het vergt soms moed je hart te openen en het vuur aan te wakkeren. Doe het deze dag in speelsheid, bezinning en in een prachtige veilige omgeving. Maak deze ontdekkingsreis met ons en gun jezelf de beloning die het zal brengen.
Geef deze dag brandstof aan je vuur, laat het oplaaien en voel je hart (weer) kloppen. Spreek je uit naar het universum: “Re-Light My Fire!” en wow “I feel fully ALIVE”.
 
* Locatie *
In één woord MAGISCH. De locatie van deze dag bevindt zich letterlijk op de grens van Nederland en België. Deze grens zal je ook in spirituele zin vandaag een aantal maal passeren. Even buiten het dorp Schijf. Op ca. 20 km van Breda en ca. 10 km van Roosendaal. Bij deelname sturen we je een uitgebreide routebeschrijving. Voor een sfeer impressie ga je naar http://www.ecstaticwoods.nl