Evenement 24-07-21 : Ecstatic Woods: Tree of Life


Ecstatic Woods: Tree of Life

Houder:
Ecstatic Dance Breda
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 24 juli 2021
  Locatie:
Zomerstudio Yoga Origa
Tijd:
13.00 - 19.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 89,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

ecstaticwoodsatziggo .nl

Op een mooi gelegen en inspirerende plek aan de rand van een klein water, verwelkomen wij je voor een exclusieve (kleine groep van 18 deelnemers) en transformerende dag voor een bijzonder mens als jij. Een dag met spirituele workshops, verdiepende cacao-ceremonie en natuurlijk Ecstatic Dance.
Dat gun je jezelf, toch? Uitgebreide info en deelnameformulier op www.ecstaticwoods.nl
Deze Ecstatic Woods is een mini-retraite om dieper te zakken in je eigen innerlijk weten. Om samen dieper te zakken in vertrouwen, in de heelheid in jezelf. Juist in deze tijd mogen we leren onzekerheid te omarmen en onze koers te bepalen vanuit ons innerlijk kompas. We kunnen de waarheid alleen (h)erkennen wanneer we luisteren naar de stem van ons hart. Hierin nodigen we je uit om mee naar binnen te gaan, om je te her-inneren wie jij bent.
*Tree of Life*
Het thema vandaag is Tree of Life. Het Tree of Life symbool staat voor onze persoonlijke ontwikkeling, uniciteit en individuele schoonheid. Net zoals de takken van een boom sterker worden en omhoog groeien naar de hemel, zo worden ook wij sterker, strevend naar meer kennis, wijsheid en nieuwe ervaringen terwijl we door het leven gaan.
Om hoger te kunnen reiken zullen we eerst dieper moeten wortelen. Door de donkere diepte te omarmen, kunnen we juist ons eigen licht authentieker laten stralen.
Volledige programma tref je aan op http://www.ecstaticwoods.nl
*Locatie*
In één woord MAGISCH. De locatie van deze dag bevindt zich letterlijk op de grens van Nederland en België. Deze grens zal je ook in spirituele zin vandaag een aantal maal passeren. Even buiten het dorp Schijf. Op ca. 20 km van Breda en ca. 10 km van Roosendaal. Bij deelname sturen we je een uitgebreide routebeschrijving. Voor een sfeer impressie ga je naar http://www.ecstaticwoods.nl
Ga naar het deelnameformulier op: https://ecstaticwoods.wordpress.com/contact/
Wacht niet té lang, voorgaande jaren was Ecstatic Woods steeds uitverkocht.