Evenement 15-07-20 : Ecstatic Fields Silent Disco Outdoor Ecstatic Dance: DJ PeTro


Ecstatic Fields Silent Disco Outdoor Ecstatic Dance: DJ PeTro

Houder:
Ecstatic Dance Breda
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
woensdag, 15 juli 2020
  Locatie:
Vrij Leven
Tijd:
19.00 - 22.15
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15,00 - € 20,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

ecstaticdanceatziggo .nl

 

Ecstatic Fields is een dansavond op een bijzondere en unieke locatie. Net iets ten zuiden van Breda, weg van alle hectiek die het leven soms brengt vindt je Vrij Leven. Energetisch is het een mooie plek omdat Rijsbergen op de 6de plaats staan in de top 10 van de sterkste Leycentra in Nederland. Een leycentrum is een krachtplaats waar, onder de aardbodem, twee of meer energiebanen (leylijnen) elkaar kruisen. Een verblijf op zo’n leycentrum geeft rust en energie en kan zelfs tot verlichting geven van kwalen. Onze voorouders die dichterbij de natuur leefden, voelden deze leycentra’s makkelijker aan dan mensen in deze tijd. Dieren gaan graag op deze centra’s liggen. Neanderthalers bouwden er hun nederzettingen en hunebedbouwers hun grafmonumenten en christenen plaatsen er hun kloosters, kerken en kappellen. Ook eiken werden met name op een leycentrum geplant. Aan deze bomen kende men dan bijzondere krachten toe. We zijn blij dat we hier te gast mogen zien. WoW om hier te dansen! Verken Vrij Leven op: https://www.vrij-leven.nu/

We dansen in wijds open veld gestreeld door de wind en de avondzon en geven we onszelf de ruimte om vrij te dansen op onze blote voeten. (Het terrein is hier en daar wat oneffen, bij wijze van uitzondering mag je ook zacht/licht schoeisel dragen als je jezelf daar prettiger bij voelt.)

Enkel bij fikse regen verplaatsen we naar een nieuwe datum.

We hanteren een maximaal aantal deelnemers (50) om zo meer ruimte te bieden voor wie dat wenselijk vindt en de footprint in dit mooie natuurterrein te minimaliseren. Daarom is reserveren vooraf verplicht, via deze link: http://eepurl.com/gcWmzH

Dit is een Ecstatic Dance reis met koptelefoon. Neem je eigen water/thee en (yoga) mat mee.

Bijdrage: We organiseren deze avond op basis van donatie.  We hopen dat je € 20 doneert *) om de kosten van de organisatie te dragen en een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van Vrij Leven. Zorg er a.u.b. voor dat je je donatie contant kunt voldoen. We hebben géén wisselgeld en pinnen is niet mogelijk.

*) Is dit bedrag voor jou persoonlijk aan de hoge kant, dan hopen we dat je € 15 kan missen en dat ruimhartige dansers die iets meer kunnen missen voor de balans zorgen.

Lees vooraf onze aanvullende voorwaarden die per 1 juli 2020 van toepassing zijn: https://ecstaticdancebreda.wordpress.com/contact/ Volg in alle gevallen de aanwijzingen van onze vrijwilligers.

 

PeTro – DJ / Producer, de drijvende kracht achter Ecstatic Dance Rotterdam verzorgt de dansreis.