Evenement 03-04-20 : UITGESTELD nieuwe datum volgt DJ Esta Polyesta


UITGESTELD nieuwe datum volgt DJ Esta Polyesta

Houder:
Ecstatic Dance Breda
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 3 april 2020
  Locatie:
Libre dance and more
Tijd:
19.00 - 22.15
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 19,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

ecstaticdanceatziggo .nl

Wow! Blij dat Esta na haar toer naar Goa en Kazachstan ons komt verrassen met haar mooie energie en geweldige vibe!

Voor wie haar nog niet kent: De Amsterdamse DJ Esta Polyesta creëert een feest met Global Beats en Ethno House. Polyesta is bekend om haar wereldmuziek en Balkan Beats-sets en door haar liefde voor elektronische muziek geniet ze er écht van dat de beats zich met etnische muziek vermengen tot een funky feel-good mix. Ze combineert muziek uit Afrika, Azië, Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Europa, alsof grenzen niet bestaan en verbindt mensen en culturen in dans. Polyesta's stijl is vloeiend en vrouwelijk, opwindend en leuk. "Dans is een feest."

Esta is één van Neerlands, meest succesvolle ecstatic dj’s en daarnaast ook ceremonieleider én dj teacher. Vanavond doet ze tevens de openingsceremonie.

★ Voorlopig tijdschema ★
19.00 uur Zaal open
19:30 uur Openingsceremonie & Ecstatic Dance met Esta Polyesta
ca. 22.15 uur Sluitingscirkel

★ Ecstatic Dance Breda ★
Wij gaan steeds voor de beste dj's met veel variatie. Nederlandse toppers of aankomend talent én dan weer een dj van ver weg die we zelf naar Nederland brengen. Wij zijn de originele Ecstatic Dance Breda, geïnspireerd door en met toestemming van de Ecstatic Dance Community Foundation, San Francisco.

★ Ecstatic Dance richtlijnen ★
1. Niet praten op de dansvloer, communiceer in je dans
2. Je danst op blote voeten
3. Dans zoals jij dat wil
4. Respecteer ieders ruimte om te dansen
Ecstatic Dance is een veilige plek zonder alcohol of drugs. Mobieltjes uit. Filmen of fotograferen is niet toegestaan. Ecstatic Dance is geen jachtterrein

Ecstatic Dance is een unieke ervaring. Samen creëren we een veilige sfeer waarin iedereen vrij is om zijn en haar dans te dansen. Maak plezier, kom tot jezelf, ga uit je bol, ben trouw aan jezelf, verken je grenzen en dans puur zoals jij dat wil. Dans alleen of maak verbinding met anderen. Laat de muziek je meevoeren op een betoverende reis, jouw eigen dansreis. Dans alsof niemand kijkt ….