Evenement 01-05-20 : Ecstatic Dance Spring Celebration: DJ Yarun Dee + Madhav (Live)


Ecstatic Dance Spring Celebration: DJ Yarun Dee + Madhav (Live)

Houder:
Ecstatic Dance Breda
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 1 mei 2020
  Locatie:
Libre dance and more
Tijd:
19.00 - 23.20
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 22,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

ecstaticdanceatziggo .nl

Tijd voor onze eerste Ecstatic Spring Celebration. De lente kondigt groei en bloei aan, ook voor jou. Het woord lente is een oude afleiding van “lang” en heeft betrekking op het lengen van de dagen. Daarom een EXTRA langere Ecstatic Dance Breda in het midden van de lente. Met een openingsceremonie om je uit de knop te laten komen, lente dans met LIVE muziek, één van de populairste dj's in Nederland én een bijzondere Sound Healing. Voel je het ontluiken al?

★ Madhav ★
Klinkt bekend? Ja dat kan, Madhav speelde (samen met Vyana) de live openingsset bij het Ecstatic Dance Festival Holland vorig jaar.
Bhakti-Yogi, emotioneel lichaamswerker en multi-instrumentalist Henk van Glabbeek alias Madhav, heeft zich laten inspireren door muzikale tradities vanuit de hele wereld.
Met de Tribal Dance Orchestra en de Soulgate Collective verzorgde hij live muziek op Ecstatic Dance events door het hele land. Onder andere in Utrecht, Club Lite, 4 x Lowlands met de Yoga Tribe, 2 x Open Up festival, Healing festival, Ruigoord festival, Hieros Games en vele andere events. Daarnaast heeft hij een The Chakra Journey ontwikkeld een workshop op muziek waarmee hij de deelnemers meeneemt via chakra oefeningen in de dans en uiteindelijk in de Heartbeat Connection Meditation ondersteunt door live soundhealing muziek.

Hij heeft diep vertrouwen in de magie van zijn instrumenten uit oude mystieke tradities. De snaarinstrumenten die hij live bespeelt zijn de Perzische Tar, Setar, Shourangiz, de Oed uit het Midden-Oosten, Chinese Guzheng harp en de Indiase Sitar. Tevens bespeelt hij windinstrumenten zoals de Perzische Ney, Chinese rootend Xiao flute, Japanse Shakuhachi, Indiase Bansuri, Armeense Duduk, kaval en de Native Lakota fluit. Tijdens zijn optreden gebruikt hij zijn eigen, speciaal gecomponeerde muziek en speelt hij live op (een aantal) van de hierboven genoemde bijzondere instrumenten. Zo neemt hij luisteraars en dansers mee op een mystieke muzikale reis naar het hart.
Voorproefje?
https://youtu.be/0EXLZ0L5_gc
https://youtu.be/t-U08TYnEUA

★ DJ Yarun Dee ★
De muziek van Yarun Dee is een fusie van elektronische muziek gemixt met sjamanistische, tribal en oriëntaalse klanken en met sounds van overal op onze planeet. Het gevoel op de dansvloer is ruimtelijk en aardend op hetzelfde moment. Subtiele en meeslepende melodieën, sterke en aardse beats. Ritmes die je lichaam aansporen om te dansen, waarvan je geest stil wordt én zich verruimt. In de afgelopen jaren maakte Yarun deel uit van de ruggengraat van de Amsterdamse conscious clubbing scene bij Odessa en de voormalige Club Lite, waar hij draaide bij Ecstatic Dance, Tantric Dance en bij Shine. Tegenwoordig heeft ie zijn eigen conscious clubnight onder de IxCacao. Yarun draait op Ecstatic Dance events en festivals in heel Nederland, Europa en daar buiten. Hij is ook resident dj bij Ecstatic Dance Utrecht en Odessa Amsterdam.

★ Voorlopig tijdschema ★
19.00 uur Zaal open
19:30 uur Openingsceremonie door Madhav
20.00 uur Dans de lente met Madhav (Live)
20.30 Ecstatic Dance met dj Yarun Dee
22.30 Sound Healing door Madhav
23.10 uur Afsluiting