Evenement 24-04-20 : UITGESTELD nieuwe datum volgt Ecstatic Dance Breda: DJ DivanA + Chantal Clarijs


UITGESTELD nieuwe datum volgt Ecstatic Dance Breda: DJ DivanA + Chantal Clarijs

Houder:
Ecstatic Dance Breda
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 24 april 2020
  Locatie:
Libre dance and more
Tijd:
19.00 - 22.15
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 19,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

ecstaticdanceatziggo .nl

DivanA (resident DJ bij Ecstatic Dance Rotterdam en Odessa Amsterdam) betovert het publiek met muziek uit het volledige spectrum van genres. Per definitie is letterlijk niets uitgesloten. Onder het credo “One DJ, many styles.” stemt hij zich helemaal af op het publiek en neemt je mee op een originele en gedurfde dansreis. Hij laat het niet bij het eenvoudig aan elkaar breien van twee tracks. Met meesterlijke skills worden nummers live geremixt en overgangen krijgen een spannend karakter. DivanA zelf is heel speels houdt van fancy “gender-bending” outfits en wil alle soorten mensen zich welkom laten voelen.

Open dan je dansende ziel voor een verrassende samensmelting van etnische ritmes, housy ecstatics, glitchy surprises, bopping breaks, heavy basslines, psychedelische grooves, tribal vibes, jazzy jams, funky flavours, oldschool beats en nog veel meer.

De openingsceremonie deze avond is in handen van Chantal Clarijs. Dansen zit Chantal in het bloed en van jongs af aan heeft ze vele verschillende dansvormen beoefend. In 1999 ontdekte ze Argentijnse Tango en vond daarin wat ze belangrijk vindt: vrijheid in diepe verbinding. Tango dansen is tot op de dag van vandaag haar passie. Vrije dansexpressie, zoals op de Ecstatic dansvloer, is haar manier van zichzelf uitdrukken, ontdekken en leren van zichzelf en anderen.
 

Programma
19:00 uur Ontvangst  en in de zaal muziek
19.30 uur Openingsceremonie
20:00 uur Ecstatic Dance met DivanA

ca. 22:15 uur Sluitingscirkel.

Bijdrage: € 19,00 (enkel contant, graag gepast).

Reserveren en verdere details vind je op http://www.ecstaticdancebreda.nl