Evenement 07-02-20 : A Slower Sensual Ecstatic Dance Journey with Nowananda


A Slower Sensual Ecstatic Dance Journey with Nowananda

Houder:
Ecstatic Dance Breda
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 7 februari 2020
  Locatie:
Libre dance and more
Tijd:
19.00 - 22.
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 19,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

ecstaticdanceatziggo .nl

Londen, Parijs, Gent, Berlijn én Breda! Dankbaar en blij dat we deel mogen uitmaken van Nowananda’s Europese tour dit voorjaar, met zijn 2e editie van Snake Charmer. Nowananda is eventjes terug in Europa en wij verwelkomen hem graag weer voor een bijzondere editie van Ecstatic Dance Breda. “Snake Charmer” (2nd edition) bevat veel water-energie, langzamere, subtiele en sensuele tracks die zich opwerken naar een “slow ecstasy” terwijl natuurlijk ook plaats is voor de nodige tribal ritmes en etnisch infused beats die hun oorsprong vinden in India, langs de Amazone, Balkan, Afrika en Latijns-Amerika.

Nowananda (Eyal Matsliah) is al zijn hele leven een gepassioneerd danser en muziekverzamelaar. Woont sinds 2004 op Koh Pha Ngan als is ie het grootste deel van de tijd op reis. Eyal groeide op in een multicultureel gezin, speelt al vele jaren klassieke piano en besteedt naast het dj-en een groot deel van zijn tijd aan de studie, praktiseren en onderwijzen van Yoga, Tantra, healing, lichaams- en energiewerk. Zijn moto is “Door middel van dans, verbinden wij meer van onszelf, met anderen en ons leven.”

Luister naar één van zijn meest recente sets: “Shamanic dance ritual” in Berlin: https://soundcloud.com/nowananda/shamanic-dance-2
Méér muzikale reizen van Nowananda tref je hier aan: https://soundcloud.com/nowananda