Evenement 29-11-19 : Ecstatic Dance Special: Jennifer Ann + Nykkyo Energy DJ


Ecstatic Dance Special: Jennifer Ann + Nykkyo Energy DJ

Houder:
Ecstatic Dance Breda
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 29 november 2019
  Locatie:
Libre dance and More - Breda
Tijd:
19.00 - 23.15
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 25
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

e

“A match made in heaven.” Jennifer en Nykkyo brachten een uitzonderlijk mooie avond voor een vol huis in juni, die we de moeite vinden om te herhalen. Dit is een langere avond met een speciaal programma, live optreden en cacao ceremonie.

Jennifer Ann is een “medicine” singer-songwriter uit Nederland / USA die muzikale roots heeft in de mantra en medicine-music. Haar stem is soulful en warm. Haar fans omschrijven het als een moeders omhelzing. In haar zoektocht naar de helende kracht van muziek, volgt zij de tradities van het mantra zingen en ceremoniële tribal muziek. Dat vormt de basis voor haar originele songs die ze nu met de wereld deelt. https://www.jenniferannsings.com/

Haar nieuwe nummers zijn een fusie van tribal muziek en folk/singer-songwriter gemengd met gebeden voor een betere wereld. Haar recente album “Urban Shamanism” is beschikbaar op alle grote muziekdiensten zoals Spotify, Apple Music, iTunes en Deezer. Dit jaar (2019) is ze door een jury van Grammy Award winnaars met twee nummers genomineerd in categorie folk, bij de internationale ”Peace Song Awards”. http://www.globalpeacesongawards.org/

Jennifer Ann is tevens een internationaal bekende ceremonieleider en maakte deel uit van of leidde plechtigheden over de hele globe. Haar belangrijkste helende plant is de Heilige Cacao; dit in de traditie afgeleid van Maya en Azteekse culturen en die onlangs haar weg vond terug vond in onze maatschappij. Cacao is een veilige en niet-psychedelische stof, met vele helende krachten voor lichaam, ziel en geest.

Door de (rauwe) cacao op een zeer speciale wijze te brouwen, heeft Jennifer Ann een manier gevonden om balans te creëren tussen haar vrouwelijke kracht en richting geven aan een safe-space voor een reis in het zelf. Dat met een beetje hulp van de Cacao goden en godinnen. Ze weeft gebed, meditatie, ademwerk, muziek, dans, en al haar talenten samen in natuurlijke en leuke manier. Caco living villageHet gebruik van cacao: Meld het van te voren als je zwanger bent, borstvoeding geeft, hartproblemen hebt en/of antidepressiva gebruikt. In dat geval mag je géén rauwe cacao gebruiken! Wel kun je altijd meedoen met de ceremonie om de sfeer mee te maken. We bieden je dan graag een kop biologisch thee als alternatief.

Nykkyo Energy DJ is de resident dj bij Ecstatic dance Breda en behoeft voor de meesten van jullie weinig introductie. Hij is een gevierde ecstatic dj in binnen- en buitenland. Deze avond zal hij een speciale set draaien subtiel geënt op de speciale energie en frequenties van de “sacred cacao”.