Evenement 01-08-19 : Daniel Ram: TriloMove, get more out of your (Ecstatic) Dance


Daniel Ram: TriloMove, get more out of your (Ecstatic) Dance

Houder:
Ecstatic Dance Breda (original)
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 1 augustus 2019
  Locatie:
Puur op gevoel
Tijd:
19.00 - 22.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 25,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

ecstaticdanceatziggo .nl

TRILOMOVE haal meer uit je (Ecstatic) Dance. TriloMove is een (dans) workshop voor wie geïnteresseerd is in dans, beweging en/of spiritualiteit en verder wil komen in bewegingsvrijheid, en dat in de ruime betekenis van het woord.
Waar komt mijn “beweging” vandaan en waarom is dat zo belangrijk voor het dagelijkse leven?
Welke invloed heeft mijn mentale benadering op mijn lichaam? Wat zijn de verschillende delen in mij die mij te allen tijde in beweging brengen?
We spelen en dansen om expansie in onze beweging te krijgen terwijl we de kracht van de Mind, het Hart en ons Ware-zelf in harmonie cultiveren.

Geen eerdere ervaring nodig is. Kom zoals je bent.

Over Daniel: “Beweging is mijn passie, mijn medicijn en mijn manier om te ontdekken. Ik verbleef twee jaar in India op een yoga therapie centrum/ashram, waar ik ervaring opdeed en onderwees in de veel facetten van body & mind. Daarna verhuisde ik naar Duitsland voor twee jaar intensieve studies van beweging en improvisatie. Nu leef ik in Israël, waar ik les geef in dans/beweging en yoga, optreedt als danser én DJ ben bij bewuste dans events zoals Ecstatic Dance.
Ik voel me heel enthousiast om mijn nieuwsgierigheid, plezier en toewijding aan dans, beweging en Zen inzichten met jullie te delen.”

We starten om 19.00 uur. Max 20 deelnemers – duur 2 ½ uur (3 uur inclusief theepauze)

De workshop wordt in het Engels gegeven.

Bijdrage: € 25,00 (enkel contant, graag gepast). Meld je a.u.b. vooraf aan via: http://eepurl.com/gpEzXv

Super deal: Combi-ticket workshop donderdagavond 1 augustus + Ecstatic Dance Breda op vrijdag 2 met Dani El Ram als dj slechts € 35,00 (Je bespaart € 9,00) Zie: https://www.facebook.com/events/2005516306409962/

Locatie: Puur op gevoel, Takkebijsters 72, 4817 BL Breda.
In de praktijk van Puur op gevoel Coaching is volop ruimte en vrijheid om te coachen met beweging en dans, maar ook met opstellingen, voice dialogue, chakra’s of de creatiespiraal. Een creatieve speelplaats waar uiteraard een mooie vloer ligt die uitnodigt om te bewegen. http://www.puuropgevoel.nu

Deze workshop wordt georganiseerd door Daniel Ram. Ecstatic Dance Breda biedt hem ondersteuning in het faciliteren en de promotie.