Evenement 02-08-19 : Ecstatic Dance Breda: DJ Dani El Ram + Chantal Clarijs


Ecstatic Dance Breda: DJ Dani El Ram + Chantal Clarijs

Houder:
Ecstatic Dance Breda (original)
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 2 augustus 2019
  Locatie:
Libre dance and more
Tijd:
19.00 - 22.15
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 19,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

ecstaticdanceatziggo .nl

Ecstatic Dance Breda gaat steeds voor afwisseling. Dan weer een bekende Nederlandse én dan weer een dj van ver weg die we zelf naar Nederland brengen. Vanavond is het de beurt aan Dani El Ram die op het Europese vasteland langzamerhand zijn sporen verdiend. Hij was inmiddels te gast bij Ecstatic Dance Zurich en Parijs, en nu dus in Breda ♥.

Vind jij dat een goede Ecstatic dj ook zelf danser moet zijn, dan zit je met Dani wel oké. Hij studeerde namelijk aan de TIP - Schule für Tanz, Improvisation und Performance in Freiburg http://www.bewegungs-art.de . Tel daar een zijn passie voor muziek met een snufje invloed uit zijn geboorteland bij op, en voilà je krijgt een prachtige dansreis. https://www.mixcloud.com/djdanielram/

Daniel El Ram: Danser. Muziek verslaafde, boeddhist, Ecstatic Dance facilitator en reiziger. Reisde de laatste 5 jaar over de hele wereld, creëerde op verschillende plaatsen de gelegenheid voor mensen om met beweging hun ‘uiterlijke’ en ‘innerlijke’ wereld te verkennen . Verbleef twee jaar in India als onderdeel van het Yoga Center TTC. Verwacht muziek met een mix van beats uit verschillende culturen, met toonkleuren en -structuren van over de hele globe.

Voorlopig tijdschema
19.00 uur Zaal open
19:30 uur Openingsceremonie
20:00 uur DJ set Dani El Ram
ca. 22.15 uur Sluitingscirkel

Bijdrage: € 19,00 (enkel contant, graag gepast)
Reserveren kan via: http://eepurl.com/gna_x9

Ecstatic Dance is een unieke ervaring. Samen creëren we een veilige sfeer waarin iedereen vrij is om zijn en haar dans te dansen. Maak plezier, kom tot jezelf, ga uit je bol, ben trouw aan jezelf, verken je grenzen en dans puur zoals jij dat wil. Dans alleen of maak verbinding met anderen. Laat de muziek je meevoeren op een betoverende reis, jouw eigen dansreis. Dans alsof niemand kijkt ….

★ Ecstatic Dance richtlijnen ★
1. Niet praten op de dansvloer, communiceer in je dans
2. Je danst op blote voeten
3. Dans zoals jij dat wil
4. Respecteer ieders ruimte om te dansen
Ecstatic Dance is een veilige plek zonder alcohol of drugs. Mobieltjes uit. Filmen of fotograferen is niet toegestaan. Ecstatic Dance is geen jachtterrein