Evenement 26-07-19 : Ecstatic Dance Special The Wong Janice (Live) + DJ Yarun Dee


Ecstatic Dance Special The Wong Janice (Live) + DJ Yarun Dee

Houder:
Ecstatic Dance Breda (original)
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 26 juli 2019
  Locatie:
Libre dance and more
Tijd:
19.00 - 22.15
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 19,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

ecstaticdanceatziggo .nl

We zijn steeds weer op zoek naar juweeltjes om onze Ecstatics extra cachet te geven. In deze speciale editie van Ecstatic Dance Breda sluit de Australische celliste The Wong Janice zich aan bij DJ Yarun Dee om met haar cello en loop machine je de diepe vibraties van de cello te laten ervaren en je met slepende cello melodieën naar een meditatieve staat te voeren.
The Wong Janice start de avond, alvorens DJ Yarun Dee je meeneemt op een magische dansreis met zijn set, waarna Janice terug zal keren om de avond op bijzondere wijze af te sluiten.

The Wong Janice is een muziekproducent en een klassiek geschoold cellist. Ze studeerde op 18 jarige leeftijd af met een Licentiaat diploma in de cello muziektheorie en voordracht aan de L.Mus.A *)
Daarna bouwde zij aanvankelijk aan een carrière in de marketing. Na zes jaar als Social Media Manager voor het internationale sportswear merk Adidas werkzaam te zijn geweest, richt Janice zich vanaf 2017 fulltime op de muziek. Ze is onlangs afgestudeerd met een Advanced Diploma voor de Productie van de Muziek en Geluid Engineering aan het Abbey Road Instituut in Amsterdam en werkt momenteel als assistent Audio Engineer bij Red Bull Studios Amsterdam.

Janice treedt op met singer-songwriters, bands en met Dj’s. Ze componeert voor advertenties/games/films, werkt als(online) sessie cellist (voor live optredens en recordings), regelt snaren, string loops/samples records en is druk met het produceren van haar eigen muziek voor haar meest recente concept: Live cello meditatie.

Ze creëert cello soundtracks voor verschillende gemoedstoestanden en emoties, met hulp van een loop machine voegt ze lage drones toe en zo ontstaan meevoerende cello melodieën. Haar nieuwste release, getiteld “Cello Music for Meditation” is uit op Spotify, iTunes en alle andere belangrijke streaming diensten. https://www.thewongjanice.com

*) The Licentiate in Music, Australia (LMusA) is a diploma awarded by examination to outstanding candidates in the fields of musical performance and music theory by the Australian Music Examinations Board (AMEB).

Yarun Dee mag zich scharen onder de meest populaire ecstatic dj’s die ons land kent. En dat is niet zomaar. Al meerdere malen bracht Yarun ons in Breda tot extase met zij magische soundmix.
De muziek van Yarun Dee is een fusie van elektronische muziek gemixt met sjamanistische, tribal en oriëntaalse klanken en met sounds van overal op onze planeet. Het gevoel op de dansvloer is ruimtelijk en aardend op hetzelfde moment. Subtiele en meeslepende melodieën, sterke en aardse beats. Ritmes die je lichaam aansporen om te dansen, waarvan je geest stil wordt én zich verruimt. In de afgelopen jaren maakte Yarun deel uit van de ruggengraat van de Amsterdamse conscious clubbing scene bij Odessa en Club Lite, waar hij draaide bij Ecstatic Dance, Tantric Dance en bij Shine. Tegenwoordig heeft ie zijn eigen conscious clubnight onder de IxCacao. Yarun draait op Ecstatic Dance events in heel Nederland en Europa. Hij is ook resident dj bij Ecstatic Dance Utrecht en Odessa Amsterdam.