Evenement 08-03-19 : Ecstatic Dance Breda: DJ Mystica


Ecstatic Dance Breda: DJ Mystica

Houder:
Ecstatic Dance Breda
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 8 maart 2019
  Locatie:
Libre dance and more
Tijd:
19:00 - 22:15
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 17,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

ecstaticdanceatziggo .nl

De originele Ecstatic Dance Breda . Geïnspireerd door en met vriendelijke toestemming van de Ecstatic Dance Community Foundation, San Francisco: http://ecstaticdance.org

DJ Mystica (BE) verraste ons in december 2018 met haar 1e Ecstatic optreden in Nederland. Wat een mooie avond, daar was iedereen het over eens. Reden om haar snel wéér uit te nodigen om jullie mee te voeren op een prachtige dansreis.

"Once your body surrenders to movement, your soul remembers its dance" ~ Gabrielle Roth

Mystica is een dj en kunstenaar die het diepst van haar ziel en haar ervaringen in het leven, tot uiting brengt door middel van fotografie, schilderkunst, handwerk en muziek.
Geïnspireerd door een diepe passie en liefde voor de natuur en een verfijnd begrip van cultuur en diversiteit tracht ze alle vormen van haar kunst in te zetten als een medium om het “zelf” te genezen te inspireren, te raken en dichterbij onze bron te komen.
Afgelopen jaar was Mystica meermaals te gast bij Ecstatic Dance België, in o.a. Gent en Brussel en draaide ook op Ecstatic Trance deze zomer. Vanavond haar eerste Ecstatic in ons land. Haar dj sets kenmerken zich door een kleurrijk palet van zorgvuldig gekozen nummers die met een zekere intentie of gevoel resoneren, die zij vervolgens weeft tot een kunstwerk dat spreekt van emotie, een spiritueel inzicht en levenservaring. Het verhaal van haar sets gaat soms diep, over de viering van het leven, inspireert of wakkert de helende werking van muziek aan.
Haar stijl varieert van diepe chill, downtempo tot world fusion, melodische deep house, progressive, tribal en melodische techno. Dat alles met een multiculturele, nature-loving en vooral mystieke touch.

https://www.facebook.com/MysticaCreations/
https://www.mixcloud.com/mystica9

Programma
19:00 uur Aankomen in stilte. In de zaal dans en muziek.
19:30 uur Openingscirkel & warming up
20:00 uur Ecstatic Dance met Mystica
22.15 uur Afsluitingsceremonie

Bijdrage: € 17,00 (enkel contant, graag gepast)

Ecstatic Dance is een unieke ervaring. Samen creëren we een veilige sfeer waarin iedereen vrij is om zijn en haar dans te dansen. Maak plezier, kom tot jezelf, ga uit je bol, ben trouw aan jezelf, verken je grenzen en dans puur zoals jij dat wil. Dans alleen of maak verbinding met anderen. Laat de muziek je meevoeren op een betoverende reis, jouw eigen dansreis. Dans alsof niemand kijkt ….

★ Ecstatic Dance richtlijnen ★
1. Niet praten op de dansvloer, communiceer in je dans
2. Je danst op blote voeten
3. Dans zoals jij dat wil
4. Respecteer ieders ruimte om te dansen
Ecstatic Dance is een veilige plek zonder alcohol of drugs. Mobieltjes uit. Filmen of fotograferen is niet toegestaan. Ecstatic Dance is geen jachtterrein

★ Locatie ★
Libre Dance & More aan de rand van het centrum van Breda (Gieterijstraat 8a 4814 DA Breda), op loopafstand van het station biedt haar gastvrijheid aan dans, kunst (en evenementen). Een fijne licht verende dansvloer van 180 m² , AIRCO / ventilatie, sfeerverlichting én een geweldige geluidsinstallatie, staan borg voor mooie Ecstatic. http://libredanceandmore.nl/