Evenement 20-12-19 : Winterzonnewende viering


Winterzonnewende viering

Houder:
Patrick Fasseur
  Provincie:
Vlaanderen
Datum:
vrijdag, 20 december 2019
  Locatie:
Frans raadstraat 116, 2920 Kalmthout ( Holistisch centrum Om )
Tijd:
20:00 tot 22:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

Tijdens deze viering staat moeder aarde, moeder natuur en de stilte centraal.

We worden steeds meer geconfronteerd met verontrustende berichten uit alle delen van de wereld over moeder natuur. Het vrouwelijke heeft het in deze wereld hard te verduren. Deze avond dragen we een hart onder de riem voor moeder natuur. Al wie zich verbonden voelt met haar is van harte welkom. Tijdens deze avond gaan we de planeet aarde eren en helen. Door onze dankbaarheid met elkaar te delen. Onszelf te zuiveren en licht en positieve intenties naar haar te sturen.

We staan nu op een keerpunt, 21 december is de kortste dag met de langste nacht. Rond deze periode vierden onze verre voorouders de terugkeren van het licht. De winterzonnewende is de meest vrouwelijke tijd. Een tijd van naar binnen keren. Voelen en openstaan voor signalen uit de andere werelden.

 

21 December is de eerste dag van een periode waarin de sluiers naar de andere werelden dun is. Stilte is in deze periode van groot belang om belangrijke informatie door te krijgen. Dit kan je helpen om obstakels sneller door te hebben en in te zien.

 

Tijdens de winterzonnewende gaan we samen drummen en zingen ondersteund door de liefdevolle spirits. In het midden van de cirkel maken we een mandala van natuurlijke materialen als symbool voor onze liefde voor moeder aarde. We gaan reizen doorheen de poorten van de vier windrichtingen. Tussen iedere windrichting sturen we licht op moeder aarde en gaan we verstillen op reis in onszelf. Ervaring met sjamanisme is hierbij niet nodig.

 

Lieve deelnemer, ik vraag je om een open hart mee te brengen, je drum of een gerelateerd instrument bij je te hebben. Een krachtvoorwerp om je te helpen het contact met de andere werelden te versterken. En een natuurlijk voorwerp om jou aandeel van deze avond in te brengen in de mandala. En natuurlijk ook uw lichtje, breng daarom een theelichtje mee, symbool voor deze bijzondere dag.     

 

Wens je er graag bij te zijn? Stuur dan een bericht aan patrickfasseur1atgmail .com of bel even naar 0032/ 485 829 313.