Evenement 08-08-20 : Minder druk op jezelf door te Aarden


Minder druk op jezelf door te Aarden

Houder:
Yurtlife Zaandam
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zaterdag, 8 augustus 2020
  Locatie:
Yurtlife Zaandam
Tijd:
13.00-17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 59,99
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

m .smitatyurtlife .nl

Druk, druk, druk… Herken je dat opgejaagde gevoel? Het is zo druk in je hoofd dat je ‘s morgens al weet dat je geen enkele ruimte hebt. Je rent “van hot naar her”, maar het helpt niet. Je bent nooit klaar. Je lichaam voelt gespannen en ‘s avonds val je vermoeid maar onrustig in slaap en de volgende dag begint het weer opnieuw.

Deze Corona-tijd brengt zelfs nog meer spanning met zich mee.

Hoe zou het zijn als je een methode tot je beschikking zou hebben om de drukte in je hoofd tot stilstand te brengen en daardoor je lichaam te ontspannen. Je bent bewuster en geniet van kleine dingen. Je kunt je beter concentreren en daardoor gaan al je taken soepeler.

Ik heb ooit geleerd om te Aarden. Door contact te maken met de aarde verdwijnen mijn onrustige gedachten en de spanning in mijn lichaam. Iedere keer als de onrust me weer overvalt maak ik even contact met de aarde en voel ik me direct rustiger.

Ik wil jou ook graag leren hoe je de energie van de Aarde kunt gebruiken om rust in jezelf te creëren in de workshop “Minder druk op jezelf door te Aarden” op 8 augustus van 13.00 – 17.00 uur.

Investeer 59,99 euro in jezelf en ervaar de rust.