Evenement 07-08-20 : Mindful masseren leren


Mindful masseren leren

Houder:
Intimate Bodywork
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
vrijdag, 7 augustus 2020
  Locatie:
Yurtlife Zaandam
Tijd:
10.00-17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 99
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatyurtlife .nl

In mind-volle (of eigenlijk juist een mind-lege) modus, onder begeleiding van Yurtlife’s eigenaar & massage goeroe Corina, leer je hoe je met aandacht een ander kunt masseren. We starten met een meditatie, om daarna een aantal massage-technieken te leren. Vervolgens ga je vooral DOEN! Door zo helemaal te focussen op waar je handen gaan en wat je voelt onder je handen, geeft masseren niet alleen ontspanning aan de ontvanger, maar is het ook heel meditatief voor de gever! Aan het begin maak je eerst verbinding met jezelf en contact met je intuïtie: zo volg je steeds je gevoel. Door tijdens de massage stil te zijn, ga je beide op in de verbinding en valt alle stress van je af. Aan het einde van de dag voel je je helemaal chill: alsof je terug komt van een mini-vakantie!

De kosten bedragen €99 per persoon. Dit is inclusief gebruik van de olie, koffie/thee/water en wat lekkers. Lunch mag je zelf meenemen of vooraf bij ons bestellen (uiterlijk de dag ervoor). Onze lunchkaart vind je op https://www.yurtlife.nl/menukaart/.

Zelf meenemen: een hoeslaken, een badlaken, een normale handdoek en een kleine handdoek. Als je een mondkapje belangrijk vindt, neem dat dan zelf mee.Schrijf je je in met twee of meer, dan ontvang je 10% korting!

Stuur een email naar infoatyurtlife .nl met: je voor- & achternaam, email en telefoonnummer. Heb je nog vragen, dan horen we het graag van je per email.