Evenement 07-09-19 : Shamanic-Trancedance open air


Shamanic-Trancedance open air

Houder:
lichtwerkellen
  Provincie:
Drenthe
Datum:
zaterdag, 7 september 2019
  Locatie:
Balinge
Tijd:
18:30 - 21:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

lichtwerkellenathotmail .com

We gaan buiten een shamanic-trancedance workshop verzorgen!!!!
Op een prachtige natuurlijke plek waar we te gast zijn bij Thea en Frank in Balinge. Zij beheren en wonen op de plek. Ervaar en beleef een geheel nieuwe dimensie van trancedance.

Shamanic-Trancedance word in diverse culturen gebruikt. Door de opleidingen die we hebben gevolgd en de lessen die we hebben gehad van diverse Sjamanen uit allerlei windstreken, hebben wij onze eigen vorm ontwikkeld.
Shamanic-Trancedance werkt bevrijdend en helend. De muziek neemt je mee op reis, door het dragen van een blinddoek word je niet afgeleid en begeleidt het je naar een dieper contact met jezelf. Wanneer je met bepaalde levensvragen zit, kun je met behulp van deze vorm van dans antwoorden krijgen.

Trance:
Trance is ook wel een andere staat van bewustzijn waarbij je gemakkelijk naar binnen kunt keren, je gedachten verstillen en kunt reizen naar verschillende dimensies of lagen van je bewustzijn. Een bijkomend verschijnsel van trance is dat je niet meer zo bezig bent met hoe je danst. Je lichaam beweegt en geeft expressie zoals jij je voelt. Het zijn vaak repeterende ritmes en geluiden die de trancestaat bevorderen.

Blokkades
Geblokkeerde energie kenmerkt zich vaak als een conflict tussen gevoel en verstand, deze blokkade kan lichamelijke ongemakken geven. Je kunt deze blokkades snel doorbreken met muziek en dans. Door de emoties expressie te geven wordt genezing bevordert. Je komt steeds meer bij je ware ik. Talenten, inzichten (visioenen), gevoel van vrede, vitaliteit. Verbinding met de onzichtbare wereld kan meer waar genomen en gevoeld worden.

Jacco Heeft meer dan 30 jaar ervaring in het live afstemmen en draaien van muziek op groepen. Hij gebruikt hierbij muziek uit allerlei werelddelen en culturen. Er zal een afwisseling zijn van up tempo en slow down muziek.

Ellen heeft vele jaren ervaring met therapeutisch begeleiden. Ze past haar intuïtieve en mediamieke gave graag toe. Met haar liefdevolle aanwezigheid zal zij je ondersteunen en zorgen voor een vertrouwde en veilige sfeer.
Samen maken we er een fantastische workshop van!

Kosten workshop € 20.00
Bij heel slecht weer zijn wij genoodzaakt de workshop te annuleren

Je bent zeker van een plek als je bent aangemeld. Aanmelden kan door een email te sturen naar: lichtwerkellenathotmail .com

Minder weergeven