Evenement 14-06-19 : Shamanic-Trancedance Assen


Shamanic-Trancedance Assen

Houder:
Ellen en Jacco Weijers
  Provincie:
Drenthe
Datum:
vrijdag, 14 juni 2019
  Locatie:
Podium Zuidhaege Assen
Tijd:
20:00 - 22:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

lichtwerkellenathotmail .com

Een unieke workshop Shamanic-Trancedance in Assen

 

Shamanic-Trancedance word in diverse culturen gebruikt. Door de opleidingen die we hebben gevolgd en de lessen die we hebben gehad van diverse Sjamanen uit allerlei windstreken, hebben wij onze eigen vorm ontwikkeld. Het werkt bevrijdend en helend. De muziek neemt je mee op reis, door het dragen van een blinddoek word je niet afgeleid en begeleidt het je naar een dieper contact met jezelf. Wanneer je met bepaalde levensvragen zit, kun je met behulp van Shamanic -Trancedance antwoorden krijgen.

 

Trance:

Trance is ook wel een andere staat van bewustzijn waarbij je gemakkelijk naar binnen kunt keren, je gedachten verstillen en kunt reizen naar verschillende dimensies of lagen van je bewustzijn. Een bijkomend verschijnsel van trance is dat je niet meer zo bezig bent met hoe je danst. Je lichaam beweegt en geeft expressie zoals jij je voelt. Het zijn vaak repeterende ritmes en geluiden die de trancestaat bevorderen.

 

Blokkades

Geblokkeerde energie kenmerkt zich vaak als een conflict tussen gevoel en verstand, deze blokkade kan lichamelijke ongemakken geven. Je kunt deze blokkades snel doorbreken met muziek en dans. Door de emoties expressie te geven wordt genezing bevordert. Je komt steeds meer bij je ware ik. Talenten, inzichten (visioenen), gevoel van vrede, vitaliteit. Verbinding met de onzichtbare wereld kan meer waar genomen en gevoeld worden.

 

Jacco Heeft meer dan 30 jaar ervaring in het live afstemmen en draaien van muziek op groepen. Hij gebruikt hierbij muziek uit allerlei werelddelen en culturen. Er zal een afwisseling zijn van up tempo en slow down muziek.

Ellen heeft vele jaren ervaring met therapeutisch begeleiden. Ze past haar intuïtieve en mediamieke gave graag toe. Met haar liefdevolle aanwezigheid zal zij je ondersteunen en zorgen voor een vertrouwde en veilige sfeer. Samen maken we er een fantastische workshop van!