Evenement 14-06-19 : Klank Energie Meditatie avond


Klank Energie Meditatie avond

Houder:
Tim Torre en klank team
  Provincie:
Utrecht
Datum:
vrijdag, 14 juni 2019
  Locatie:
Zeist
Tijd:
20.00u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 22,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

timtorre1957atgmail .com

Klank Energie Meditatie Avonden

 

In 2019 staat ons klankteam weer voor jullie klaar met een bijzonder ligconcert. Laat je zelf onderdompelen en verwarmen met de o.a. klanken van de Tenor Steeldrum, viool, de Monolina Monochord, gongs, Schrutibox, RAV drum, gitaar en natuurlijk de Tibetaanse Klankschalen .De sessies spelen meestal rondom de volle maan die ons met z’n energie extra kracht bij zal zetten!
Wij richten de locatie helemaal in, om op onze “eigen wijze” met jou te kunnen werken. We beginnen met de groepsbalans en vervolgens zullen we met de groep ons in meditatie begeven. De op een intuïtieve manier voortgebrachte klanken en trillingen tijdens de klank- en energiesessie, leveren een positieve bijdrage om geblokkeerde energie weer in beweging te zetten en opnieuw te laten stromen. De trillingen van de diverse instrumenten zorgen voor ontspanning en het in beweging zetten van ons geestelijk- , lichamelijk en chemisch gestel.
We nemen je mee op een avondvullende, mooie reis, waar je verkwikt en geïnspireerd van terug zal komen. Geen avond is hetzelfde maar één ding is er echter altijd… LIEFDE. 

Waar: HELICON GEBOUW ZEIST
Als je het terrein oploopt, ziet u het hoofdgebouw van de Stichtse Vrije School in Zeist,
rechts daarvan bevindt zich het Helicon gebouw. Socrateslaan 22A. Auto’s graag op de parkeerplaats parkeren en niet op het terrein. Dit op last van de brandweer. 

Wanneer: VRIJDAG AVONDEN
22 februari, 22 maart, 19 april, 17 mei, 14 juni, 12 juli, 20 september, 11 oktober, 15 november en 13 december 2019

Hoe laat: 
Wij beginnen om 20.00 uur, de locatie is vanaf 19.30 uur open.

Kosten: 22,50 euro per persoon. Kinderen onder begeleiding zijn altijd welkom.
We vinder het fijn als je jezelf van te voren opgeeft, dit kan via e-mail timtorre1957atgmail .com of telefoon/ WhatsApp: 06 50281163

Deelnemers nemen vaak zelf een extra matje, dekentje of slaapzak mee.