Evenement 19-01-20 : Creatief vrouwencafé Kleurrijke ontmoetingen


Creatief vrouwencafé "Kleurrijke ontmoetingen"

Houder:
De Vrije Zwaan
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 19 januari 2020
  Locatie:
Rijen
Tijd:
14:00 - 16:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 17,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

devrijezwaanathotmail .com

Inspirerende, regelmatig terugkomende workshop in de vorm van een creatief vrouwencafé. Kleurrijk omdat er een gevarieerd gezelschap aan meedoet en er gewerkt wordt met kleurrijke materialen. De onderlinge ontmoeting en uitwisseling staan centraal. Er is ruimte voor diepgang, maar zeker ook voor humor.

Naar aanleiding van een thema of vraag die er op dit moment in je leven speelt ga je (intuïtief of figuratief) schilderen of tekenen, bijenwas schilderen, boetseren, speksteen bewerken of een collage maken. Ik help je bij het gebruik van materialenn en technieken.
Heb je niet zelf een actueel thema dan kan je kiezen uit onderwerpen en ideeën die ik je aanreik. Je hoeft geen creatief/kunstzinnig talent of ervaring te hebben om mee te kunnen doen.

Ik begeleid het geheel met een inleidende meditatie. Tussendoor zijn er mooie gedichten, inspirerende teksten en kan je intuïtief een kaartje trekken uit diverse sets.

Ik wil benadrukken dat het niet speciaal gaat om mooie werkstukken maken. Het gaat vooral om wat je er tijdens het maken aan beleeft en de inspiratie of inzichten die jouw werk en deze ontmoetingen brengen. (En dat kan prachtig zijn!)

Tijdsduur workshop 2 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om nog een halfuurtje samen na te praten. Bijdrage € 17,50 per keer inclusief gebruik materialen, alcoholvrije drankjes en wat lekkers. Komt je werk niet in één keer af dan werk je er thuis of de volgende keer weer aan verder.

Voor vrouwen met een klein inkomen bied ik de mogelijkheid om gratis mee te doen.
Wil je GRATIS MEEDOEN? Kom dan met drie vriendinnen uit jouw netwerk naar de workshop. Je drie vriendinnen betalen de normale prijs en voor jou is de workshop GRATIS.

Van alle workshops gaat een deel naar een goed doel: het is een creatief project voor minder bedeelde kinderen in Nederland, dat ik zelf in ontwikkeling heb. .

​Je bent van harte welkom!

In verband met het aantal beschikbare plaatsen VOORAF AANMELDEN UITERLIJK EEN PAAR DAGEN VAN TEVOREN, VIA FORMULIER OP DE WEBSITE van De Vrije Zwaan / pagina Agenda (zie link hier rechtsboven).

Je deelname is definitief als ik je daarvan een bevestiging via de mail heb gestuurd.

Kleurriijke en hartelijke groet,

Marianne Suijkerbuijk