Evenement 08-12-19 : Creatieve High Tea


Creatieve High Tea

Houder:
De Vrije Zwaan
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 8 december 2019 - zondag, 31 mei 2020
  Locatie:
Rijen
Tijd:
13:30 - 17:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 55,--
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

devrijezwaanathotmail .com

Creatieve High Tea: "What's your cup of tea?"

Op deze geheel verzorgde middag mag jij met jouw groep vriendinnen, zussen of andere vrouwen uit jouw kring aanschuiven voor gezelligheid en plezier, een high tea en een dosis creativiteit.

We gaan een mood board (collage) maken of een schilderij met de dingen waar jij blij van wordt of wat jij graag zou willen in je leven.
Je kunt knippen, plakken, schilderen, schrijven.
De keus is aan jou.
Je hoeft geen creatief talent te hebben om mee te kunnen doen. Er zijn prachtige voorbeelden die je kan gebruiken om jouw werk mee vorm te geven.

“What’s your cup of tea?”
Ofwel: Waar word jij blij van?

Doe je mee?
Je kan met jouw groep zelf een datum kiezen, op een doordeweekse dag of een zaterdag of zondag. De workshop duurt van 13:30 tot 17:00 uur.

De prijs voor de geheel verzorgde middag, inclusief high tea en materialen is € 55,-- per persoon.Aantal deelnemers is minimaal 4, maximaal 6.Kom je met een groep van 6 dan krijg je 10% korting per persoon.

Je deelname is defnitief als je daarvan van mij een bevestiging hebt gehad via de mail.

Van alle workshops gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel: creatieve projecten voor minder bedeelde kinderen in Nederland. Het is een initiatief dat ik zelf in ontwikkeling heb.