Evenement 15-12-19 : Creatieve spirituele workshop Op doorreis naar jezelf


Creatieve spirituele workshop "Op doorreis naar jezelf"

Houder:
De Vrije Zwaan
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 15 december 2019
  Locatie:
Rijen
Tijd:
10:30 - 16:30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 70,--
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

devrijezwaanathotmail .com

Creatieve, spirituele workshop "Op doorreis naar jezelf"

Op deze workshopdag ontmoeten jij en een aantal vrouwelijke reizigers van het leven elkaar op een bijzonder "tussenstation" voor een dag vol uitwisseling, mooie gesprekken, meditaties, gedichten en teksten en creativiteit. Iedereen kan meedoen. Je hoeft geen creatief talent te hebben.

Op een speelse en creatieve manier sta je even stil bij waar je vandaan komt en daarna ligt het accent op waar je naar toe zou willen om dichter bij jezelf te komen.

Aan het eind van de dag heb je heel wat nieuwe inspiratie en inzichten om je reis van het leven te vervolgen en ook enkele souvenirs om in je koffertje mee te nemen.

Tijdstip workshop 10:30 - 16:30 uur. Na afloop is er nog een halfuurtje de gelegenheid om gezellig na te praten.

Bijdrage € 70,-- per persoon, inclusief gebruik materialen, alcoholvrije drankjes en wat lekkers gedurende de dag en een gezonde, geheel verzorgde lunch.

Voor vrouwen met een klein inkomen bied ik de mogelijkheid om met fikse korting mee te doen.
Wil je MET FIKSE KORTING MEEDOEN? Kom dan met drie vriendinnen uit jouw netwerk naar de workshop. Je drie vriendinnen betalen de normale prijs van € 70,-- per persoon en voor jou is de workshop € 35,-- (of je krijgt allevier 15% korting)..

Van alle workshops gaat een deel naar een goed doel: het is een creatief project voor minder bedeelde kinderen in Nederland, dat ik zelf in ontwikkeling heb. .

​Je bent van harte welkom!

In verband met het aantal beschikbare plaatsen GRAAG VOORAF AANMELDEN UITERLIJK WOENSDAG TEVOREN VIA FORMULIER OP DE WEBSITE van De Vrije Zwaan / pagina Agenda (zie link hier rechtsboven).

Je deelname is  pas definitief als ik je daarvan een bevestiging via de mail heb gestuurd.

Kleurriijke en hartelijke groet,

Marianne Suijkerbuijk