Evenement 10-03-19 : Creatief vrouwencafé Kleurrijke ontmoetingen


Creatief vrouwencafé "Kleurrijke ontmoetingen"

Houder:
De Vrije Zwaan
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 10 maart 2019
  Locatie:
Rijen
Tijd:
14:00 - 16:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 17,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

devrijezwaanathotmail .com

Inspirerende workshops in de vorm van een creatief vrouwencafé. Kleurrijk omdat er een gevarieerd gezelschap aan meedoet en er gewerkt wordt met kleurrijke materialen.
De onderlinge ontmoeting en uitwisseling staan centraal.

Naar aanleiding van een thema of vraag die er op dit moment in je leven speelt ga je (intuïtief of figuratief) schilderen of tekenen,  bijenwas schilderen, boetseren, speksteen bewerken of een collage maken.
Heb je niet zelf een actueel thema dan kan je kiezen uit onderwerpen en ideeën die ik je aanreik. Je hoeft geen creatief/kunstzinnig talent of ervaring te hebben om mee te kunnen doen.

Ik begeleid het geheel met een inleidende meditatie en een mooi gedicht of inspirerende quotes. Natuurlijk geef ik je ook uitleg over het gebruik van materialen en technieken.
Ik wil benadrukken dat het niet speciaal gaat om mooie werkstukken maken. Het gaat vooral om wat je er tijdens het maken aan beleeft en de inspiratie of inzichten die jouw werk en deze ontmoetingen brengen. (En dat kan prachtig zijn!)

Je kunt eenmalig deelnemen, maar als je vaker meedoet kom je tot dieper contact met de andere deelnemers. Vanuit de uitwisseling die daarbij ontstaat zal je merken dat je ook dichter bij jezelf komt.

Komt je werk niet in één keer af dan werk je er thuis of de volgende keer weer aan verder.

Tijdsduur workshop 2 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om nog een uurtje samen na te praten.
Bijdrage € 17,50 per keer inclusief alcoholvrije drankjes. 
Kom je met meer personen, dan krijg je korting of doe je gratis mee. Zie vermelding bij Agenda op de website voor de voorwaarden.

​Je bent van harte welkom!

Kleurriijke en hartelijke groet,

Marianne Suijkerbuijk