Evenement 18-09-20 : Opstellingen op basis van je geboortehoroscoop


Opstellingen op basis van je geboortehoroscoop

Houder:
Frido Bijl Mediumpraktijk
  Provincie:
Utrecht
Datum:
vrijdag, 18 september 2020
  Locatie:
Vianen
Tijd:
10:00 - 17:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 50 / € 135
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

fridobijlathotmail .com

In deze workshop bundelen Inge Moll (www.ingemoll.nl) en ik onze krachten.

In een geboortehoroscoop komen de belangrijkste thema's die een rol spelen in jouw leven aan bod. De drie planeten Pluto, Saturnus en Uranus kunnen een sterke invloed in jouw leven hebben door hun potentiële transformatieve kracht. Pluto heeft te maken met transformatie en omwentelingen. Het donker naar het licht brengen. Saturnus dwingt je om te gaan met de aardse realiteit, remmingen en structuren. Uranus staat voor vernieuwing, plotselinge gebeurtenissen en vrijheid. Maar het kan ook zijn dat een planeet als Venus in jouw geboortehoroscoop een cruciale rol speelt. Venus aspecten kunnen blokkades in relaties en de liefde aanduiden en de uitdaging kan zijn om hier een beweging in te maken.

In deze workshop kun je een belangrijke planetaire stand uit je geboortehoroscoop opstellen, zodat je belemmeringen die daaruit voortvloeien kunt oplossen. Je kunt er ook voor kiezen alleen te resoneren in opstellingen van anderen.

In je eigen opstelling kijk je in de spiegel. Jouw innerlijke wereld opent zich voor jouw ogen. Resonanten, andere mensen uit de groep, laten zien welke planeten jou blokkeren, waarom ze dat doen en op welke manier ze dat doen. Door te ervaren en te voelen wat elke planeet je te vertellen heeft, kun je stappen zetten. Stappen naar een leven dat meer in uitlijning met jouw oorspronkelijke zuiverheid en zielsverlangen is.

Jouw autonomie als opsteller staat centraal. Jijzelf bent degene die de oplossing van de belemmeringen die voortvloeien uit jouw geboortehoroscoop in zich draagt en de sleutel daartoe mag omdraaien. Een sleutel, om dichter bij je eigen hart en essentie te leven.

Ben je er aan toe om je blokkades vanuit je geboortehoroscoop onder ogen te zien en op te heffen? Kom dan naar deze verhelderende en diepgaand transformerende workshop.