Evenement 23-02-19 : Klankbad met Pandorastar


Klankbad met Pandorastar

Houder:
Heldere Klanken
  Provincie:
Overijssel
Datum:
zaterdag, 23 februari 2019
  Locatie:
Boerderij Stakenboer
Tijd:
15.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 45
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatheldereklanken .nl

Het worden twee heel bijzondere diepe trance ervaringen voor telkens max. 14 personen. Je ligt in een piramide op een zachte mat onder de Pandorastar en wordt omringd door de klanken en trillingen van gongs, klankschalen en kristallen buizen. Het helende klankbad wordt verzorgd door Jan van den Bergh, als gongmaster bedreven in het bespelen van gongs, klankschalen en klankbuizen.
De Pandorastar gebruikt knipperend licht om de hersengolf activiteit van je hersenen op een zachte wijze naar een meer ontspannen en gunstige toestand te brengen (alpha, theta en gamma hersengolven)  Een staat die behulpzaam is voor verschillende doeleinden zoals balanceren van emoties, het vergroten van het zelf genezend vermogen van je lichaam, ontspanning, creativiteit, meditatie, concentratie. Dit speciale klankbad met de Pandorastar is voor iedereen toegankelijk en is onder begeleiding van René Onstenk.
De middag sessie is voor mensen die het voor het eerst willen uitproberen, de sessie gaat niet zo diep en is voor iedereen te doen.
De avond sessie is voor mensen die het al eens gedaan hebben en een diepere ervaring willen en voor beginners die zich zelf kennen. Bij deze sessie gaan we wat dieper en is trance reizen mogelijk.

Middag sessie: 15:00 uur - 14:30 uur deur open
Avond sessie;   19:30 uur - 19:00 uur deur open

Of deze sessie voor je geschikt is, er zijn enkele beperkingen, kun je zien door het intakeformulier in te vullen: www.heldereklanken.nl/intake Na aanmelding dien je dit intakeformulier op te sturen. Bij twijfel neem gerust even contact met René Onstenk infoatreneonstenk .nl
 
Datum:                  zaterdag 23 februari 2019
Locatie:               Stakenboer, Burgemeester Wallerstraat 115, 7574 AL Oldenzaal
Prijs:                     45,00 inclusief thee
Meenemen:          er zijn matjes aanwezig neem je eigen deken/kussen/extra sokken mee
Aanmelden          www.heldereklanken.nl/aanmelden Let op dat je het juiste dagdeel aanklikt.
Meer info:            Jan van den Bergh infoatheldereklanken .nl    0541 536 063   of 06 42 19 03 42