Evenement 25-04-19 : De Groene Draak en de Vierjarige


De Groene Draak en de Vierjarige

Houder:
Jan van den Bergh
  Provincie:
Overijssel
Datum:
donderdag, 25 april 2019 - zondag, 28 april 2019
  Locatie:
Heldere Klanken, Oldenzaal
Tijd:
25-4 van 20 - 22 ; 26 t/m 28-4 van 10 - 18 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 295
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatheldereklanken .nl

Een deel van ons huidige handelen wordt bepaald door ervaringen/herinneringen uit onze kindertijd. Hoewel we nu volwassen zijn reageren we vaak alsof we weer het kind van toen zijn, vaak zonder dat we het door hebben. Dat kind ziet een groene draak onder het bed. Hoe meer we geloven dat die draak er ook werkelijk is hoe sterker die draak ons leven beïnvloedt.

Met het Clarity Proces leer je te herkennen en erkennen dat je die draak ziet. Tevens leer je dat die draak geen invloed meer op je hoeft te hebben. Die komt uit het verleden. Je kunt je dan ontspannen en het leven wordt een stuk eenvoudiger. Het Clarity Proces helpt je door simpele oefeningen te leren die je zelf thuis ook kunt toepassen.

Tijdens deze workshop kun je  zo diep gaan als je wilt maar je kunt hem ook gebruiken om te kijken of het Clarity Proces wat voor je is.

Je leert om te gaan met je onbewuste, dat jou steeds beschermt voor moeilijkheden die er niet meer zijn nu je volwassen bent. Je begrijpt nu beter hoe het werkt.

We gaan veel zelfonderzoek doen waarbij je af en toe ondersteund wordt door een mede cursist. Daarnaast komen er “hier en nu” oefeningen aan bod en ademmeditaties zoals de Quantum Light Breath.

 

Meer informatie: www.heldereklanken.nl/flyernederlands