Evenement 31-03-19 : Lezing Evolutie: Zet bewust je cellen in voor je eigen evolutie!


Lezing Evolutie: Zet bewust je cellen in voor je eigen evolutie!

Houder:
Asmara Centrum
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zondag, 31 maart 2019
  Locatie:
Asmara Centrum Hillegom
Tijd:
14.00 uur - 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatasmaracentrum .com

Wie goed rondkijkt in het wetenschappelijk onderzoek sinds 2000 vindt veel aanwijzingen hoe we als mens ons welzijn en onze verdere ontwikkeling kunnen ondersteunen. Dit kunnen we door vanuit ons innerlijk optimaal gebruik te maken van de plasticiteit ofwel het aanpassingsvermogen van ons lichaam. Met onze geest beïnvloeden we hoe de informatie in ons DNA zich uitdrukt in het lichaam, verjongend kan werken en welke verbindingscircuits ons zenuwstelsel vormt, en meer.

 

Wetenschappelijk onderzoek aan allerlei vormen van meditatie en meditatieve beweging (waaronder yoga) laat vanaf het DNA-en celniveau zien hoe lichaam en geest uit een stresspatroon naar een staat van rust en harmonie gaan, die we vervolgens uitstralen op onze omgeving. Als je liefdevol, blij en gelukkig bent, kunnen anderen dit ook voelen dankzij de spiegelneuronen in hun hersenen. Onze sluimerende talenten worden wakker doordat de onbewuste onderdrukking ervan opgeheven wordt. Ons zeer plastische lichaam verandert in een voertuig voor verdere evolutie.

 

Er ligt een mooie weg voor ons open. De eerste stap op deze weg is eenvoudig te zetten en is het begin van een fascinerende reis.