Evenement 20-09-21 : Nieuwe mannengroep


Nieuwe mannengroep

Houder:
Steven Somsen
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
maandag, 20 september 2021 - maandag, 31 oktober 2022
  Locatie:
Rotterdam
Tijd:
19.30 - 22 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 135
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatvolwassen-mannelijkheid .nl

In oktober start ik met een nieuwe mannengroep. Die bestaat uit maximaal 8 man. Er zijn een paar plaatsen beschikbaar.                                                                       

De bijeenkomsten vinden plaats in Rotterdam op een mooie, ruime en centrale locatie waar we op 1,5 meter afstand kunnen zitten. De datum van een bijeenkomst (ook de eerste) wordt per keer met de datumprikker bepaald. Je kunt je bij mij aanmelden: 0654308195. Je kunt deelnemen na een intake gesprek. De kosten bedragen € 135 voor 6 avonden van 19.30-22 uur. Meer informatie over mijn mannengroepen lees je met name hier: https://volwassen-mannelijkheid.nl/mannengroep maar hieronder volgt ook een korte beschrijving: 

Mannen vertegenwoordigen primair de Geest op aarde en zijn derhalve de actieve polariteit. In mijn werk met mannen gaat het erom hoe dit praktisch te maken in hun relatie met vrouwen en de wereld. Mannen in hun kracht zien, fier en trots op hun mannelijkheid, duidelijk in wat ze willen en verantwoordelijk in de manier waarop ze met vrouwen en de wereld omgaan, dat is wat mij interesseert.                                           

Een volwassen man is in contact met zijn hart en weet van daaruit wat zijn koers, zijn richting is in het leven. Zo kan hij leiding geven aan zijn leven en relaties. Hij neemt verantwoordelijkheid voor wat hij doet en laat en initieert altijd intelligente samenwerking met de vrouw. Hij weet dat als hij helemaal man is, zij helemaal vrouw kan zijn. Hij staat op een gezonde manier in zijn kracht en draagt betekenisvol bij aan zijn omgeving. Hij heeft plezier in zijn leven. Zo te zijn is voor elke man een mogelijkheid, ongeacht voorgeschiedenis of situatie.                                                        

Stuur me een mail of bel me (0654308195) als je vragen hebt of wil deelnemen.