Evenement 20-10-20 : Volwassen mannelijkheid, een introductie


Volwassen mannelijkheid, een introductie

Houder:
Steven Somsen/ volwassen mannelijkheid
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
dinsdag, 20 oktober 2020
  Locatie:
Rotterdam
Tijd:
20 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 0
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
initiatieven
  E-mail:

infoatvolwassen-mannelijkheid .nl

Op dinsdag 20 oktober  om 20 uur geef ik een introductie voor geïnteresseerden over mijn werk met mannen en relaties.  Locatie: ‘s-Gravendijkwal 73A, 3021EE Rotterdam. De avond is uiteraard gratis. Telefonische aanmelding verplicht: 0654 308 195.

Mannen vertegenwoordigen primair de Geest op aarde en zijn derhalve de actieve polariteit. In mijn werk met mannen gaat het erom hoe dit praktisch te maken in hun relatie met vrouwen en de wereld.

Mannen in hun kracht zien, fier en trots op hun mannelijkheid, duidelijk in wat ze willen en verantwoordelijk in de manier waarop ze met vrouwen en de wereld omgaan, dat is wat mij interesseert.
Een volwassen man is in contact met zijn hart en weet van daaruit wat zijn koers, zijn richting is in het leven. Zo kan hij leiding geven aan zijn leven en relaties. Hij neemt verantwoordelijkheid voor wat hij doet en laat en initieert altijd intelligente samenwerking met de vrouw. Hij weet dat als hij helemaal man is, zij helemaal vrouw kan zijn. Hij staat op een gezonde manier in zijn kracht en draagt betekenisvol bij aan zijn omgeving. Hij heeft plezier in zijn leven.
Zo te zijn is voor elke man een mogelijkheid, ongeacht voorgeschiedenis of situatie.

Mijn aanbod is het volgende:

MANNENGROEPEN

Mannengroepen vormen de hoofdzaak van mijn werk.Ik hou heel erg van de sfeer van mannen onder elkaar: openheid, stevigheid en scherpe interactie. Ik zet maximaal in. Uitgangspunt voor volwassen mannelijkheid is ongeconditioneerde vriendschap: kaarten op tafel, er niet om heen draaien, elkaar aanmoedigen stappen te zetten. In mijn mannengroepen staat één ding centraal: leren wat het is om de mannelijke (actieve) polariteit in te nemen in (bijna) al je relaties in je leven. De wereld en vrouwen (maar alleen als ze willen) zijn in principe receptief ten opzichte van jou: in feite wachten ze op jouw impuls. Actie dus. Vervolgens krijg je feedback, o.a. in termen van resultaten. Dus als iets niet werkt betekent dat dat jij – als mannelijke polariteit – iets dient te veranderen in wat je bewust of onbewust hebt ingezet. Of hebt nagelaten in te zetten. Meer informatie over mijn mannengroepen lees je hier: https://volwassen-mannelijkheid.nl/mannengroep

1-op-1 COACHING

Coaching voor mij is in essentie een goed gesprek. Verwacht van mij niet allerlei coaching technieken en oefeningen. Mijn kwaliteit is ‘klaarheid’: ik kan je helpen om helder te krijgen wat er in je leven aan de orde is. Ik noem dat: een goed gesprek.
Dat vraagt van jou al een zekere volwassenheid, nl. de bereidheid om te erkennen dat er iets in je leven niet werkt, daar volledig open over te zijn en de berdiheid een stap te zetten, die nu speelt, die je niet ziet en/of die je niet durft te zetten. Als dat zo is kan ik wat voor je betekenen in één of hooguit een paar goede gesprekken, bijv. af en toe. Jij bent aan zet. Ik ben gewoon een andere man, een sparring-partner. Een man die ver ‘gereisd’ heeft en de weg en veel van zijn valkuilen erg goed kent. Ik bemoedig je, spoor je aan en ‘kick ass’ wanneer nodig. En ik houd je de spiegel voor van je mannelijk potentieel: volwassen man-zijn. Wat ik kan, kan jij ook. Lees hier meer: https://volwassen-mannelijkheid.nl/coach-voor-mannen-Rotterdam/

RELATIE-COACHING

Ik geef ook coaching aan man-vrouw stellen en ook hier is het uitgangspunt een goed gesprek om klaarheid te krijgen. Ik hou van man-vrouw relaties die volwassen-zijn: die leiden tot groei en zijn inspirerend. De meest voorkomende dynamiek die dat in de weg staat is dat mannen de moeder in de vrouw oproepen door kleine jongens gedrag en dat vrouwen die kleine jongen in de man oproepen door in moeder modus te gaan, d.w.z. niet helemaal vrouw durven te zijn. Maar om hier iets aan te veranderen dient om te beginnen de man bereid zijn iets aan zijn gedrag te veranderen. Lees hier meer hoe een volwassen man-vrouw relatie kan zijn: http://www.volwassen-mannelijkheid.nl/man-vrouw-relatie/