Evenement 16-03-19 : Op weg naar een volwassen man-vrouw relatie, een mini workshop


Op weg naar een volwassen man-vrouw relatie, een mini workshop

Houder:
Steven Somsen en Peggy Eleonore ter Haak
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zaterdag, 16 maart 2019
  Locatie:
Centrum Djoj, Rotterdam
Tijd:
20-22.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15 incl. diner (excl. drankjes)
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatvolwassen-relatie .nl

Centrum Djoj in Rotterdam organiseert op 1 zaterdagavond per maand een zgn. Anders Avondje Uit: Die bestaat uit een diner om 19 uur en een activiteit. Wij bieden op 16 maart om 20 uur een avond workshop aan met als thema: op weg naar een volwassen man-vrouw relatie. Het is een kennismakingsworkshop voor singles en voor stellen. Je dient je hiervoor aan te melden bij Djoj: https://bit.ly/2sViSrS Je betaalt € 15 voor het diner; de workshop is gratis.

In deze introductie voor singles en stellen gaan we onderzoeken wat de voorwaarden zijn voor een volwassen man-vrouw relatie. Hoe ben je dan als man? Hoe ben je dan als vrouw? En hoe zijn we ten opzichte van en met elkaar? Wat werkt er wel en wat werkt er niet, zowel in een relatie als wanneer je single bent. We doen dat onderzoek door gesprek en ervaringsoefeningen, zowel op je zelf als interactief. 

Deze mini workshop is een introductie voor onze workshop voor singles 'op weg naar een volwassen man-vrouw relatie'. 5 maandagavonden: 6 en 20 mei, 3 en 17 juni en 1 juli. Voor stellen hebben we een aparte workshop (neem hiervoor contact met ons op). Het is tevens een introductie tot ons werk als coaches voor stellen (www.volwassen-relatie.nl) en singles: levenscoach Peggy Eleonore ter Haak (www.methartenlef.nl) en coach voor mannen Steven Somsen (www.volwassen-mannelijkheid.nl)