Evenement 22-02-20 : Heel de Wereld - Het 5e element - Ton van der Kroon


Heel de Wereld - Het 5e element - Ton van der Kroon

Houder:
De Hartcirkel
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zaterdag, 22 februari 2020
  Locatie:
De Schulp in Egmond Binnen
Tijd:
14 tot 17 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

ilonaatdehartcirkel .nl

HEEL DE WERELD ~ Het vijfde element door Ton van der KroonDe wereld staat op een kruispunt. Bossen staan in brand, ijskappen smelten, mensen gaan de straat op. Wat we al decennia hebben zien aankomen wordt werkelijkheid: we bevinden ons in een wereldwijde crisis van ongekende omvang. Technologisch zijn we inmiddels tot alles in staat. Maar biedt ons dat de oplossing? Of is er een andere uitweg? 

Lees Het Vijfde Element, een onvoorstelbare ontdekkingsreis van de Amsterdamse schrijver Ton van der Kroon naar de meest onbereikbare en soms duistere plaatsen ter wereld: Gaza, Noord Korea, Iran, Kashmir en De Himalaya's ... Een spirituele zoektocht naar de essentie van menszijn. 

Tijdens deze boeiende middag wordt je meegenomen op een innerlijke reis via muziek en meditatie, via verhalen en channeling, om het Vijfde Element in je eigen leven te ervaren en gestalte te geven. Deze bijeenkomst tilt je op naar een ander niveau, het raakt je hart. Grote kans dat je met een warm gevoel de deur uit gaat. Je bent van harte welkom!

Ton van der Kroon schreef tien boeken over spiritualiteit en persoonlijke bewustwording. Zijn boek voor mannen 'De Terugkeer van de Koning' werd een bestseller en werd in 7 talen vertaald. Hij reist de hele wereld over op zoek naar mythologische verhalen en spirituele tradities om inzicht te krijgen in de grote verandering en transformatie in onze tijd. Zijn bevindingen en reisverslagen beschrijft hij in de serie HEEL DE WERELD: De Zevende Poort, Het Labyrint van de Tijd, De Meesters van Shambhalla.Als climax verschijnt nu het laatste deel: Het Vijfde Element.