Evenement 21-12-19 : KERST Weekend Intensive - Satsang met Yessica


KERST Weekend Intensive - Satsang met Yessica

Houder:
De Hartcirkel
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zaterdag, 21 december 2019 - zondag, 22 december 2019
  Locatie:
Soulbalance
Tijd:
10 tot 21 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 170,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

ilonaatdehartcirkel .nl

Living Truth ~ Healing from The Heart

Ook voor de maand December hebben we weer een Healing Satsang weekend met Yessica gepland staan! Kom gezellig meedoen als je wilt ervaren wat ontspannen is op een heel diep niveau. We zullen het weekend starten op zaterdagochtend om 10 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en we eindigen de zaterdag rond 21.15 uur. Op zondag starten we ook weer in de ochtend en het programma zal rond 18 uur eindigen. We hebben weer dezelfde prachtige plek geboekt: dichtbij de natuur – rust en stilte – en makkelijk (gratis) parkeren. Ook als jij fysieke of geestelijke uitdagingen hebt dan kun je bij dit weekend veel baat hebben. 

Wees welkom!

Hoe kunnen we met elkaar in waarheid rusten en ontdekken wie we werkelijk zijn?

Samen diep kijken naar hoe het leven zich ontvouwt, inclusief alle belemmerende gewoontepatronen, elkaar in waarheid ontmoeten en vrijheid & heling vinden? 

Indien leven als onvoorwaardelijke liefde en compassie jouw interesse heeft, dan ben je van Harte uitgenodigd bij deze weekend intensive. Samen Rusten in Zijn en de diepste lagen van de menselijke worsteling tot rust te laten komen, dat is onze uitnodiging. De Satsang sessies met Yessica zijn in het – inmiddels voor velen bekende – format van geleide meditatie, diepe ontspanning en inter-actief Zelf-onderzoek. Het samen diep kijken naar en helen van de pijn achter belemmerende gewoontepatronen en het samen luisteren naar De Stilte achter de Geluiden van Het Leven. Hierin herkennen we onze Ware Aard.

Meer informatie en aanmelden: www.dehartcirkel.nl