Evenement 23-03-19 : De Heilzame effecten van voeding - Juglen Zwaan


De Heilzame effecten van voeding - Juglen Zwaan

Houder:
De Hartcirkel
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zaterdag, 23 maart 2019
  Locatie:
De Schulp, Egmond Binnen
Tijd:
14.30 tot 17 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

ilonaatdehartcirkel .nl

De heilzame aspecten van voeding

Meer dan 70% van de levensmiddelen in de supermarkt zijn zeer sterk bewerkt. Dat betekent dat er minder dan 30% overblijft dat onder onbewerkte voeding valt. In deze lezing gaan we kijken naar de gezondheidseffecten van deze 30% op onze gezondheid.

Groente, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel en kruiden, ze komen allemaal aan bod. Welke zijn het gezondst? Waar moet je op letten? Hoe zit het precies met koffie en thee? Welke voeding werkt ondersteunend bij veelvoorkomende klachten?

Tijdens deze lezing ‘Eet je gezond’ kom je het allemaal te weten. Juglen deelt zijn nieuwste inzichten met je die hij rechtstreeks uit de medische literatuur heeft gehaald.

Na deze lezing is je kennis niet alleen up-to-date, je zult ook praktische tips in handen hebben om je gezondheid met natuurlijke voeding te verbeteren!


Juglen Zwaan
Spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwen oude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.

Meer informatie over deze spreker: » ahealthylife.nl