Evenement 16-12-20 : Klankconcert De Kracht van Klank en Stilte


Klankconcert 'De Kracht van Klank en Stilte'

Houder:
Pia Brand Heart Tuned Sounds
  Provincie:
Limburg
Datum:
woensdag, 16 december 2020
  Locatie:
Het Leopoldskerkje Meerssen
Tijd:
Middag 14.00-16.00 uur Avond 19.00-21.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15,00 p.p.
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

piabrand .nlatgmail .com

Innerlijke klankbelevingsreisS

Pia neemt je mee op een innerlijke klankbelevingsreis met akoestische klanken van onder andere Tibetaanse klankschalen, kristallen schaal, Chinese gong, drum en haar hartverwarmende, bezielende en intuïtieve zang. Een bijzondere, alsook unieke beleving voor iedereen die zich volledig laat onderdompelen in het klankbad dat zij creëert afgestemd op de groep aanwezig.

‘Ze streelt met klank liefdevol je ziel en heelt wat zich aandient!’- review deelnemer op Facebook

Waar?

Leopoldskerkje, Gansbaan 7, Meerssen

Deze prachtige en stralende ruimte die uitnodigt tot verstilling, is van oorsprong een Hervormde Kerk, gebouwd in 1836, en nu zodanig verbouwd en ingericht, dat het een perfecte locatie is voor diverse bijeenkomsten en initiatieven.
www.hetleopoldskerkje.nl/

Voor wie?

Alle klank- en meditatie liefhebbers, alsook mensen die een klankbelevingsreis willen ervaren en beleven.

Wanneer?

Twee klankbelevingsconcerten elke derde woensdag van de maand:
16/12

Middag 14.00 tot 16.00 uur. Inloop vanaf 14.00 uur, concert begint om 14.15 uur
Avond 19.00 tot 21.00 uur. Inloop vanaf 19.00 uur, concert begint om 19.15 uur

LET OP: Er zijn maximaal 16 ligplekken beschikbaar vanwege de huidige situatie.

Aanmelden/reserveren

Graag per mail aan: piabrand .nlatgmail .com Bijdrage: Euro 15,00 p.p.
Je ligplek is definitief gereserveerd als de bijdrage van Euro 15,00 p.p. is overgemaakt op de volgende rekening ten name van Pia Brand Heart Tuned Sounds   NL69 ASNB 0783 2086 69

Vermeld svp je naam (ook van de deelnemers die meekomen), klankbelevingsconcert met datum en tijdstip (14.00 of 19.00 uur).

Handig om te weten en preventieve maatregelen

  • Graag je eigen ligmatje, (meditatie)kussen, deken en drinkwaterflesje meenemen. Eventueel een zitkussen van een tuinstoel om het liggen zachter en comfortabeler te maken. Na het concert staat er nog een kopje thee klaar om samen in rust en stilte van te genieten.
  • Voor elk concert wordt alles schoongemaakt klinken, toilet, kranen, etc. en geventileerd. We houden rekening met de 1.5 meter afstand.
  • Graag handen wassen na binnenkomst.
  • Mocht jij of iemand thuis verkouden/snotterig/ziek zijn , twijfel niet, maar blijf thuis! Wel graag zsm doorgeven aan Pia via mail:
    piabrand .nlatgmail .com. Het fijnste voor Pia is als je je reservering aan iemand doorgeeft (verkoopt), vanwege het beperkt aantal ligplekken. Of ‘doorschuift’ naar een andere datum.
  • Even geen warme knuffels en omhelzingen, handen schudden… Het Namasté handgebaar is ook een hele fijne manier om  elkaar te begroeten.
  • Het bijwonen van het concert is op eigen risico, de richtlijnen van de overheid ter harte nemend en zelf de verantwoordelijkheid nemen en inschatting maken of je wil en/of kan komen. Geef je grenzen aan naar de ander vanuit zelfzorg en wederzijds respect.
  • Last, but not least… Geniet, geef je over aan de klanken en gun jezelf stilte, rust en ont-spanning. Geef dat de volle aandacht…

www.facebook.com/PiaBrand.HeartTunedSounds
www.linkedin.com/in/pia-brand-heart-tuned-sounds