Evenement 05-12-20 : Heart Tuned Sounds Sound Bath Concert Kasteel Oost


Heart Tuned Sounds 'Sound Bath Concert' Kasteel Oost

Houder:
Pia Brand Heart Tuned Sounds en Yo' Flow of Grace
  Provincie:
Limburg
Datum:
zaterdag, 5 december 2020 - zondag, 6 december 2020
  Locatie:
Kasteel Oost Valkenburg
Tijd:
5/12 14.00-16.00 en 19.00-21.00 6/12 14.30-16.30u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15,00 p.p.
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

piabrand .nlatgmail .com

 een of meer mensen en binnenKlank heeft direct effect op het ‘gemoed’ van de mens. De geluidstrillingen, het ritme, de woorden, ze raken je emoties en je hart. Je wordt er stil van, emotioneel, vrolijk, hyper of ontspannen… klank ‘doet iets’ met je. En op de juiste manier toegepast, kunnen geluidstrillingen en klanken helend zijn, op fysiek, geestelijk en zielsniveau.

WAT IS EEN ‘SOUND BATH’
Tijdens een Sound Bath (klankbad) hoef je alleen maar te voelen en de ontspannende, helende klanken van klankschalen, gong, drums en intuïtieve zang op je in te laten werken.

VOOR WIE?
Voor iedereen die een Sound Bath wil ervaren, kennis wil maken wat klank voor je kan betekenen… een totale ontspanning van lichaam en geest.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Maak kennis, ervaar en voel de diepe ontspanning van de verschillende klanken tijdens de klank(en)ontspanning met o.a. Tibetaanse klankschalen, de kosmische klanken van de Chinese gong, de oerklanken van de drums en een hartverwarmende stem. Liggend op een matje dringen de frequenties van de klanken diep door in het lichaam, alsook in het energieveld (aura) om je heen en geven een gevoel van rust en innerlijke vrede.

De golvende klanken van de instrumenten en intuïtieve zang voeren je mee op een innerlijke klankreis, die je weer her-innert en verbind met je oorspronkelijke bewustzijn. De ruimte gevuld met resonanties van liefde en harmonie, fungeert als een klankbad, een weldaad en voeding voor je innerlijke Zelf (je ziel).

WAAR?
Yo’ Flow of Grace, Joelle Bartels, Kasteel Oost, Oosterweg 30, 6301 PX Valkenburg

Pia en Joelle organiseren deze Sound Bath concerten om iedereen een moment van rust en ontspanning te gunnen in deze bijzondere tijd.

WANNEER?

Zaterdag 7 november
Middagconcert, inloop vanaf 14.00 uur, concert begint om 14.15 uur
Avondconcert, inloop vanaf 19.00 uur, concert begint om 19.15 uur

Zondag 8 november
Middagconcert, inloop vanaf 14.30 uur, concert begint om 14.45 uur

Zaterdag 5 december
Middagconcert, inloop vanaf 14.00 uur, concert begint om 14.15 uur
Avondconcert, inloop vanaf 19.00 uur, concert begint om 19.15 uur

Zondag 6 december
Middagconcert, inloop vanaf 14.30 uur, concert begint om 14.45 uur

AANMELDEN
Graag per mail aan: piabrand.nl@gmail.com
Bijdrage: Euro 15,00 p.p.

Je (lig)plek is definitief gereserveerd als de bijdrage van Euro 15,00 p.p. is overgemaakt op de volgende rekening ten name van Pia Brand Heart Tuned Sounds  NL69 ASNB 0783 2086 69

Vermeld svp je naam (ook van de deelnemers die meekomen), Sound Bath met datum en tijdstip (14.00, 14.30 of 19.00 uur)

Handig om te weten en preventieve maatregelen

• Graag je eigen ligmatje, (meditatie)kussen, deken en drinkwaterflesje meenemen. Eventueel een zitkussen van een tuinstoel om het liggen zachter en comfortabeler te maken. Na het concert staat er nog een kopje thee klaar om samen in rust en stilte van te genieten.
• Voor elk concert wordt alles schoongemaakt klinken, toilet, kranen, etc. en geventileerd. We houden rekening met de 1.5 meter afstand.• Graag handen wassen na binnenkomst.

• Mocht jij of iemand thuis verkouden/snotterig/ziek zijn , twijfel niet, maar blijf thuis! Wel graag zsm doorgeven aan Pia via mail:
piabrand.nl@gmail.com. Het fijnste voor Pia is als je je reservering aan iemand doorgeeft (verkoopt), vanwege het beperkt aantal ligplekken. Of ‘doorschuift’ naar een andere datum.
• Even geen warme knuffels en omhelzingen, handen schudden… Het Namasté handgebaar is ook een hele fijne manier om elkaar te begroeten.
• Het bijwonen van het concert is op eigen risico, de richtlijnen van de overheid ter harte nemend en zelf de verantwoordelijkheid nemen en inschatting maken of je wil en/of kan komen. Geef je grenzen aan naar de ander vanuit zelfzorg en wederzijds respect.
• Last, but not least… Geniet, geef je over aan de klanken en gun jezelf stilte, rust en ont-spanning. Geef dat de volle aandacht…