Evenement 15-09-19 : Wakker worden naar/in je Oerkracht in klank, woord en licht


Wakker worden naar/in je Oerkracht in klank, woord en licht

Houder:
Heart Tuned Sounds
  Provincie:
Limburg
Datum:
zondag, 15 september 2019
  Locatie:
Essentire, Heerlen
Tijd:
14.30 - 16.45 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 27,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

pia .brand61atgmail .com

“To be or not to be, that is the question” wist William Shakespeare ons al te vertellen.

Wat híj ermee bedoelde is misschien niet zo van belang. De vraag is veeleer wat deze uitspraak voor ons betekent. Mag ik er zijn? Mag ik zijn wie ik ben? Kan, mag, wil ik mezelf zijn?

Gelukkig leven wij in onze westerse wereld nu in een tijd dat er steeds meer ruimte komt voor ieders individuele zijn. We hoeven niet meer allemaal hetzelfde te zijn en aan dezelfde maatstaven te voldoen. We mogen op zoek gaan naar onze identiteit.

Voor velen van ons is dat best moeilijk omdat de kaders wegvallen waarbinnen we opereerden en waarbinnen het veilig voelde.
We mogen naar binnen keren, OnsZelf ontdekken en onze OerKracht herkennen, onze gevoelens volgen. Wat hebben ze ons te zeggen en wat kunnen we ervan leren? Wat betekent in verbinding zijn met je authentieke Zijn, je OerKracht?

Vind je dit moeilijk of misschien ook wel een beetje beangstigend, voel je dan vrij om ons event bij te wonen. In een veilige omgeving zorgen wij, Pia, Jacqueline en Susanne, ervoor dat je verbinding kunt maken met JeZelf en als een rijker mens weer huiswaarts keert.

INTUITIEVE KLANKEN, HEALING & READING
Het event ontstaat in het moment, met akoestische instrumenten, o.a. klankschalen, gong, drums en onze stemmen, afgewisseld met rustige momenten waarin plaats is voor healing en reading.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons event of voel je dat je er gewoon bij moet zijn, meld je dan aan ….

KRACHTEN BUNDELEN
Wij, Pia, Susanne en Jacqueline, hadden eind 2017 een ‘beeld’ dat we samen op het podium stonden voor een zaal met mensen. Onze eerste co-creatie, waarbij we onze unieke gaven bundelden, vond plaats in maart met de twee events 'Wakker worden naar/in OnsZelf in klank, woord en licht'. Nu een vervolg, een verdieping, een verbinding met ons authentieke, oorspronkelijke Zijn, waarin wij wederom in volledige overgave erop vertrouwen dat onze gezegende, helende klanken, ons lichtwerk en verhelderende boodschappen, jouw hart openen en verbinden met je OerKracht.

VOOR WIE?
Voor iedereen die zich geroepen voelt om hierbij aanwezig te zijn. Dat is een gevoel, een weten diep in jeZelf. Of gewoon als je zin hebt in een heerlijk en gezellig avondje uit.

WAAR?
Essentire (Yogaruimte Anoek Gadiot)
Oliemolenstraat 60
6416 CB Heerlen

WANNEER?
Zondag 15 september van 14.45 tot 16.45 uur met korte pauze
Inloop vanaf 14.30 uur; we starten stipt om 14.45 uur

PARKEREN
Gratis parkeermogelijkheid.

AANMELDEN/RESERVEREN PER MAIL (NIET VIA FACEBOOK)

Pia Brand * pia .brand61atgmail .com

Susanne Hocks * suszen .by .suzanatgmail .com

Na aanmelding per mail en als de bijdrage van € 27,50 p.p. op onderstaande rekening staat, is je zitplaats gereserveerd, inclusief thee/koffie en water.

We bevestigen jullie aanmelding, maar het kan zijn, vanwege de vakantieperiode, dat we niet meteen reageren.

Rekeningnummer NL81 RBRB0969334028 t.n.v. Hocks-Senden S.M.M. te Bocholtz met vermelding van je voor- en achternaam en 'Wakker worden naar/in je OerKracht'.

Let op!
Afmelden: restitutie 100% 14 dagen voor datum, 50% 7 dagen voor datum, daarna geen restitutie meer. Overdracht van je gereserveerde zitplaats mag altijd, mits je dat per mail doorgeeft met vermelding van de naam van degene die je plaats overneemt.