Evenement 24-03-19 : Wakker worden naar/in OnsZelf in woord, klank en licht


Wakker worden naar/in OnsZelf in woord, klank en licht

Houder:
Pia Brand, Heart Tuned Sounds
  Provincie:
Limburg
Datum:
zondag, 24 maart 2019
  Locatie:
Stichting De Witte Boog, Maastricht
Tijd:
Inloop 14.30 uur. Start stipt om 14.45-16.45 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 25,00 p.p.
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

pia .brand61atgmail .com

Het wordt tijd dat we wakker worden naar/in OnsZelf. Zolang wij onze harten gesloten houden uit angst of onmacht en ons niet kwetsbaar durven op te stellen, blijft de tolerantie en het begrip voor OnsZelf en elkaar helaas op een laag pitje staan. Het gevoel van EENHEID, Een met de Bron, is dan ver te zoeken… Welke betekenis geef jij dan aan ‘heb je naaste lief zoals jezelf’. Zit daar dan de grote pijn… dat we OnsZelf niet lief hebben? Dat de pijn heel groot is en de eigenwaarde heel klein? Of misschien ben je wel tevreden met gewoon de Gulden Middenweg…

Het wordt tijd dat we gaan ontdekken wie we werkelijk zijn en niet ‘zoals het hoort’. ‘Eén voor Allen, Allen voor Eén’, zonder afscheiding door hekken, religie, ras, intellect, bezit, geld en macht!

Herkenning en erkenning van wie je werkelijk bent. Jouw Oorsprong van Bewustzijn, jouw eigen waarheid.

Wij, Pia, Susanne en Jacqueline, hadden vorig jaar een ‘beeld’ dat we samen op het podium stonden voor een zaal met mensen. Nu, ongeveer een jaar later, zijn we zover, alsook onze gidsen die ons regelmatig samen brachten. Het is tijd om onze unieke gaven te bundelen in een bijzondere ervaring, waarin wij in volledige overgave erop vertrouwen dat onze gezegende, helende klanken, ons lichtwerk en verhelderende boodschappen, jouw hart openen.

 

Voor wie?

Voor iedereen die zich geroepen voelt om hierbij aanwezig te zijn. Dat is een gevoel, een weten diep in jeZelf. Of gewoon als je zin hebt in een heerlijk en gezellig avondje uit.

 

Waar?

Stichting De Witte Boog, Pastoor Moormanstraat 96, 6219 AX Maastricht
In de Zonnezaal, rolstoeltoegankelijk (begane grond)

 

Wanneer?

Donderdag 14 maart van 19.45 tot 21.45 uur met een korte pauze
Inloop vanaf 19.30 uur; we starten stipt om 19.45 uur

Zondag 24 maart van 14.45 tot 16.45 uur met een korte pauze
Inloop vanaf 14.30 uur; we starten stipt om 14.45 uur

 

Aanmelden/reserveren per mail

Pia Brand * pia .brand61atgmail .com

Na aanmelding per mail en als de bijdrage van € 25,00 p.p. op onderstaande rekening staat, is je zitplaats gereserveerd, inclusief thee/koffie en water.

Rekeningnummer NL81 RBRB0969334028 t.n.v. Hocks-Senden S.M.M. te Bocholtz met vermelding van je voor- en achternaam en DATUM event.

Let op!
Afmelden: restitutie 100% 14 dagen voor datum, 50% 7 dagen voor datum, daarna geen restitutie meer. Overdracht van je gereserveerde zitplaats mag altijd, mits je dat per mail doorgeeft met vermelding van de naam van degene die je plaats overneemt.