Evenement 21-01-20 : Leven vanuit het Eenheidsbewustzijn


Leven vanuit het Eenheidsbewustzijn

Houder:
SoulNature
  Provincie:
Flevoland
Datum:
dinsdag, 21 januari 2020 - dinsdag, 10 maart 2020
  Locatie:
SoulNature, Walvisplein 79, 1317 JZ Almere
Tijd:
19:30 - 22.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 95,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatsoulnature .nl

Alle problemen op aarde worden veroorzaakt door het idee dat ik en jij van elkaar gescheiden wezens zijn. Dit wordt ook wel dualiteit genoemd. Het idee dat je 'ik' bent houdt noodzakelijkerwijs in dat er ook een 'niet-ik' bestaat; dit is de essentie van dualiteit.

Het ik, of ego, is echter een illusie. We zijn geen afgescheiden wezens, alles is Eén. Dat is de essentie van het Eenheidsbewustzijn. Het idee van afgescheidenheid is een illusie, het bestaat niet echt, maar het is wel de basisaanname van waaruit vrijwel iedereen leeft. Het is immers zo vanzelfsprekend dat ik ik ben, dat het idee niet eens in je op komt dat dat wel eens niet zou kunnen kloppen.

Masterclass 'leven vanuit het Eenheidsbewustzijn'

In deze masterclass gaan we dat idee van een afgescheiden ik aan het wankelen brengen, zodat je weer open kunt gaan staan voor de mogelijkheid van Eenheidsbeleving. Het ego is het geloof dat we buiten de Eenheid die God is zouden kunnen zijn, buiten de veilige Goddelijke baarmoeder, en slechts de mogelijkheid dat dit waar zou kunnen zijn heeft een enorme angst gecreeerd die de essentie is van het ego. Vanuit dit ongeloof dat alles in volledige compleet aanwezig is zijn we gaan geloven in schaarste en zijn we gaan strijden om die schaarse levensmiddelen, zowel fysiek als psychisch. M.a.w. we zijn gaan overleven. Door weet terug te keren naar de Eenheid kunnen we van overleven terug gaan naar moeiteloos leven. Deze masterclass geeft daartoe een eerste aanzet.

Ervaren beklijft beter dan woorden

Woorden zijn slechts woorden; op het moment dat je iets doorvoelt, ervaart, komt het veel dieper bij je binnen. Deze masterclass zal dan ook zo veel mogelijk ervaringsgericht zijn. Als je jezelf weer kunt ervaren als Eén, dan verandert je wereld en je beleving van de wereld; je gaat de illusie doorzien en je kunt weer vanuit je Ware Zelf die Overvloed is gaan leven.

4 Avonden

De masterclass omvat 4 dinsdagavonden. Mocht er voldoende belangstelling zijn, dan kan het ook in 2 dagen gedaan worden.

Meer informatie en opgeven: zie website