Evenement 17-07-21 : Je lichaam bekrachtigen


Je lichaam bekrachtigen

Houder:
School voor Adelaars
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zaterdag, 17 juli 2021
  Locatie:
De Bilt
Tijd:
16:00 - 18:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20 (tot 1 juli, daarna € 25)
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

welkomatschoolvooradelaars .nl

Iedere workshop gaan we ons afstemmen op verschillende Licht bronnen, die op dat moment het meest naar ons willen transmitten. Dat kan je Hoger Zelf zijn, Je Ziel, Je Goddelijke Zelfen, Solaire logos, Planetaire Logos, Sterren, Aartsengelen, Licht Meesters, Verlichten, kristallen etc.
Wij gaan hun Licht ontvangen ter innerlijke verrijking en ook aanbieden aan de Aarde, mensheid en dierenrijk. Het groepsveld werkt sterker dan individuele transmissies en wij kunnen werkelijk de Aarde een betere plaats maken en naar het volgende evolutieniveau helpen.

Iedere bijeenkomst gaan we ook lichte oefeningen doen voor je lichaam volgens de Chinese Regeneratie filosofie, Tensegrity etc.

Door ons gechannelde boodschap aan begin 2019:

'Iedereen die dit bericht leest, heeft zich op de een of andere manier verbonden met het Licht en het op zich genomen om Licht uit te stralen over de wereld, op welke manier dan ook. Velen van jullie zijn zich daar van bewust en wijden hun leven aan de verspreiding van Licht op Aarde. Dat is prachtig, maar het kan ook uitdagend zijn, vooral omdat het soms moeilijk is om te zien hoeveel je eigenlijk bijdraagt. Je kunt je moe en verslagen voelen en het idee krijgen dat je alles wel hebt gegeven wat je te geven hebt. Je blijft echter bijdragen aan het Licht zolang je goede intenties hebt voor de wereld en de mensheid. Je hoeft er geen grootse, meeslepende acties voor te verrichten. Werk met wat je hebt en met wie je om je heen hebt. Werk aan wat je tegenkomt, in jezelf en om je heen. Wees iedere dag, met iedere kleine beslissing die je maakt, zo eerlijk en integer mogelijk. Dat is meer dan genoeg. En weet dat bij ieder moment dat je er in slaagt om iets van de goedheid in jou neer te zetten op Aarde, hoe bescheiden ook, een Engelenschare staat te zingen en te juichen. Halleluja! Dus wees wie je bent en werk met wat je hebt aan een mooiere wereld, voor anderen … en jezelf.'