Evenement 09-07-21 : Workshop Creëren van je werkelijkheid


Workshop Creëren van je werkelijkheid

Houder:
School voor Adelaars
  Provincie:
Media
Datum:
vrijdag, 9 juli 2021
  Locatie:
Online, via Google Meet
Tijd:
19:00 - 22:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 28 (tot 04/07/21, daarna € 33)
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

welkom@schoolvooradelaars

Stel je voor dat alles werkelijk mogelijk is, wat zou je dan willen?
Waarvoor zou je dan kiezen? Wat voor leven zou je dan leiden?
Stel je voor dat je heel erg veel van jezelf houdt en jezelf helemaal accepteert. Stel je voor dat je niemand anders op Aarde zou willen zijn dan jezelf, omdat het zo fantastisch is om jou te zijn. Wat zou je dan willen? Wat zou je dan met je leven doen? Waar ga je dan voor?
Als je zou weten dat de Aarde en alle mensen zich perfect zouden redden zonder jouw hulp en inzet, wat zou je dan creëren? Als niemand je nodig heeft en je niemand hoeft te helpen, wat wil je dan het liefst doen? Door je dit voor te stellen en in te vullen, ruim je lage interpretaties van liefde en zorg op.

Als je nu een Verlichte Meester zou zijn en op geen enkele manier meer zou hoeven te groeien, wat zou je dan doen? Zou je nog iets willen neerzetten op Aarde? Wat zou dat dan zijn? Stel je voor dat je helemaal gelukkig bent; dat je ieder moment straalt en ontzettend blij bent. Je bevindt je voortdurend in een staat van blijheid, vreugde en stralendheid. Wat wil je dan?

Wat wil je dan creëren? Waarvoor kies je wanneer je kiest vanuit vreugde en geluk? Richt je een diamanten standbeeld op voor stralendheid? Werk je met de mooiste kleuren? Ga je dansen, rennen, springen?
Wat doe je, als je dat geluk al hebt?

Voor meer informatie: zie onze website.