Evenement 20-02-20 : Driedaagse Clarity introduktieworkshop De Groene Draak en de Vierjarige


Driedaagse Clarity introduktieworkshop 'De Groene Draak en de Vierjarige'

Houder:
Clarity voor jou!
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
donderdag, 20 februari 2020 - zondag, 23 februari 2020
  Locatie:
Amsterdam
Tijd:
10.00-18.00 uur (behalve op do 20/02: 19.30-21.30)
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 335,- (301,50 voor krappe beurs)
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatclarityvoorjou .nl

Ontdek het Clarity Proces!
Ontdek jezelf. Leef lichter en intenser.
In drie dagen maak je kennis met Clarity en pas je deze kennis direct toe.
Als herboren weer naar huis. En met een nieuw perspectief.

Heb je wel eens het gevoel dat er meer is dan ‘gewoon dit leven’? Dat je eigenlijk op de automatische piloot staat? Denk je wel eens ‘ik heb dit al eens eerder meegemaakt’? Ben je benieuwd naar waar je patronen vandaan komen en wat mindful leven en het hier en nu eigenlijk inhouden? Dan is de training 'De Groene Draak en de Vierjarige' iets voor jou!

Clarity workshops photocredits PinterestWe kijken in deze workshop naar waar je onbewuste patronen vandaan komen en hoe je hier helderheid en verandering in aan kunt brengen. Je krijgt meer inzicht in jezelf. In jouw herinneringen, die nog steeds invloed hebben op je gedrag en ook in wie je nu bent. De Volwassen Jij. Door dit inzicht en doordat je meer helderheid krijgt, is er ruimte om te ontspannen en te accepteren hoe je leven nu is. En dat biedt de opening om in contact te komen met het hier en nu.

Naast het ‘inzicht-werk’ doen we meditaties en hier en nu oefeningen. Zo krijg je een ingang om contact te maken met dít moment, het enige moment dat er werkelijk is. Dus: ‘Uit je hoofd en ín je lichaam en je zintuigen.’

Mensen die met Clarity werken ervaren vaak  ontspanning, openheid en dankbaarheid. Ze kunnen thuis aan de slag met de eenvoudige oefeningen die ze leren tijdens de workshop. Workshops van Hanneke Sloof kenmerken zich door een veilige sfeer.

(Houd de avonden vrij van afspraken. De workshop kan dingen losmaken en dat heeft ruimte nodig.)
Kosten: EUR 335,- voor gehele workshop (inclusief workshopmateriaal, gratis parkeerplek, thee/koffie, fruit en iets lekkers bij de thee/koffie) en een individuele sessie achteraf. EUR 301,50 voor krappe beurs! Wanneer de kosten voor jou te hoog zijn, kun je bij het Clarity Fonds een gift en/of lening aanvragen!

Log in op Facebook en kijk op de pagina Zicht Op Helderheid.
Als je nog vragen hebt,  bel me dan op 06 422 92 047.