Evenement 07-06-20 : Persoonlijke Despacho Ceremonie


Persoonlijke Despacho Ceremonie

Houder:
Antoinette Heij
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zondag, 7 juni 2020
  Locatie:
Centraal Wonen Het Punt in Wageningen
Tijd:
14:00 - 17:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
Op aanvraag
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatlila-inspireyourlife .nl

Op 24 maart 2019 ben ik naar Baarn geweest voor een Persoonlijke Despacho ceremonie met Doña Marquesa en Don Maximo uit Peru. Een bijzondere en mooie ervaring, wat mij geïnspireerd heeft om deze Persoonlijke Despacho ceremonies ook te gaan doen.

Een Despacho ceremonie is een eeuwenoud gebruik, dat zijn oorsprong vindt in Peru. Bij dit ritueel wordt een Despacho gemaakt, een offer/geschenk dat aangeboden wordt aan Pachamama/Moeder Aarde en het Universum.
Een Despacho is een kleurrijk offer van elementen uit de natuur, zoals wol, rozen, noten, mais, chocolade, snoepfiguurtjes (dieren), kruiden, bloemblaadjes, en andere etenswaren en voorwerpen. Deze ingrediënten staan symbool voor de intentie van de Despacho en worden met aandacht, respect, liefde verzameld en in een 'mandala' vorm geplaatst.

Wat houdt dat in, een persoonlijke Despacho ceremonie?
In een persoonlijke Despacho ceremonie worden jouw wensen en intenties in kintu's geblazen. Een kintu bestaat uit 3 rozen- of laurierbladeren en is gekoppeld aan een thema/intentie. In deze Despacho worden 5 kintu's gedaan met 5 ingeblazen thema's/intenties.

Ook mag je een klein, persoonlijk symbool aan het Despacho toevoegen, iets dat symbool staat voor jouw intentie, jouw persoonlijke thema voor deze Despacho.
Dit symbool mag zijn een bloem, een veer, een takje, een kaarsje oid., iets van jouw persoonlijks, maar je mag ook iets tekenen, knutselen of je intentie op een stukje papier schrijven. Geef er je eigen invulling aan, het wordt tenslotte jóuw Despacho.

Als de Despacho klaar is ga je met de Despacho ongeveer een kwartier mediteren en ontvang je van mij een bekrachtiging. Daarna wordt de Despacho, met alle ingebrachte wensen en intenties, door een vuurceremonie aan de natuur teruggeven. Hierbij wordt ook een ritueel gedaan om bewust stil te staan bij jouw wensen en intenties en het transformerende te ervaren.
Door een persoonlijke Despacho ceremonie krijgen jouw intenties een verdieping in je eigen hart. Dat maakt deze ceremonie zo bijzonder.

Datum: elke eerste zondag van de maand (1 maart / 5 april / 3 mei / 7 juni / 5 juli)
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur
Locatie: Centraal Wonen Het Punt in Wageningen
Voor info en aanmelden: infoatlila-inspireyourlife .nl